Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
silvy_ba написа:Скъпи съотборници,имам си дилема която не ми дава мира....Хапването на плод за десерт. Общоприетото мнение,че приема на плод непосредствено след основно ястие води до ферментация на плода и не е пропоръчително ми е като трън в петата Какво казва д-р Бари Сиърс по въпроса?
silvy_ba написа:Скъпи съотборници,имам си дилема която не ми дава мира....Хапването на плод за десерт. Общоприетото мнение,че приема на плод непосредствено след основно ястие води до ферментация на плода и не е пропоръчително ми е като трън в петата Какво казва д-р Бари Сиърс по въпроса?
GODzillata написа:Казва, че плодът е въглехидрат, иначе не съм срещал нищо за ферментация..........ама можеш да хапнеш грозде и да чакаш да ферментира в стомаха ти, така все едно ще си пила вино.
silvy_ba написа:Скъпи съотборници,имам си дилема която не ми дава мира....Хапването на плод за десерт. Общоприетото мнение,че приема на плод непосредствено след основно ястие води до ферментация на плода и не е пропоръчително ми е като трън в петата Какво казва д-р Бари Сиърс по въпроса?
Karrita написа:GODzillata написа:И т'ова гхи колко е Зоново? И в какво количество може да се приема и какъв Б е?
Това ГХИ е много полезно и вкусно! Един блок мазнина е 1/3 ч.л. Аз го използвам навсякъде - сладкиши, манджи, мазане на филии и т.н. При пържене това масло не загаря! Издържа 6 месеца извън хладилник! Абе въобще злато!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта