Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Стеф написа:Здравей Силви и добре дошла и от мен Желая ти успех и постоянство в Зоната.
А с тоя обяд - няма ли да се подуеш от толкова зеленчуци
silvy_ba написа:Ами това кисело мляко,защото съм в Кипър...има магазини с български стоки,но има ограничен избор
Ще потърся дали внасят Елби. За сега съм си взела едно тукашно 2% и ще изкарам с него утре...дано имам успех с българското
Би било много хубаво да живея в Щатите от гледна точка на рибеното масло...Ноооо Уви!
Все пак съм се навила да си поръчам Omapure 5 опаковки/така доставката ще ми излезе на сметка/ само,че не се бях замислила за мито и данъци...това може да ме вкара в някой капан, трябва да проверя всичко.
Още съм доста боса и супер несигурна в разпределянето на менюто си,но явно с всички е било така....мога само да дерзая и смело напред
silvy_ba написа:Предложете ми ваши изпитани менюта
Manya написа:silvy_ba написа:Предложете ми ваши изпитани менюта
Разходи се по дневниците ни.
Manya написа:Май трябва да го приемаш по 71 г за 1 БП+1БВ. Явно е много бедно на протеини. Знам ли? Понякога цифрите излизат странни. С българските млека също има проблем. По-скоро виж дали имат внос на гръцко мляко. За него казват, че е по-богато на протеини. Взимаш калкулатор със себе си и четеш етикетите. И търсиш някое, което да е относително балансирано между протеини и въглехидрати.
tanita68 написа:Manya написа:Май трябва да го приемаш по 71 г за 1 БП+1БВ. Явно е много бедно на протеини. Знам ли? Понякога цифрите излизат странни. С българските млека също има проблем. По-скоро виж дали имат внос на гръцко мляко. За него казват, че е по-богато на протеини. Взимаш калкулатор със себе си и четеш етикетите. И търсиш някое, което да е относително балансирано между протеини и въглехидрати.
По-скоро е бедно на въглехидрати, а не на протеини! На 71гр се падат 0,3БВ. Можеш да си допълниш блоковете въглехидрати с плод - най-лесно е да се изчисли ябълка - трябват ти 0,7БВ, това са 70гр.ябълка. Тук има един гръцки йогурт подобен, но на мен ми излиза 120гр=1БП+1/2БВ. Това мляко явно е много обогатено с протеини.
silvy_ba написа:Ами това е гръцко на ФАГЕ.
Manya написа:Май трябва да го приемаш по 71 г за 1 БП+1БВ. Явно е много бедно на протеини. Знам ли? Понякога цифрите излизат странни. С българските млека също има проблем. По-скоро виж дали имат внос на гръцко мляко. За него казват, че е по-богато на протеини. Взимаш калкулатор със себе си и четеш етикетите. И търсиш някое, което да е относително балансирано между протеини и въглехидрати.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта