Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
fibar написа:Здравейте Зоновци!Може ли да помоля за малко помощ-имам бурания(вид зелен боб, но не точно)....не съм мн.сигурна дали точно съм пресметнала.Ето инф. по етикет:П-1,9 B-3,7 от които захари 1,1 и М-0,3 от които масни киселини0,09, фибри 4,09.Тези фибри предполагам, че вече са извадени от въгл.Ако някой има малко време, може ли да ми изчисли.Тези замръзени продукти малко ме бъркат.Благодаря предварително и спорна седмица на всички
fibar написа:Хипо, благодаря за бързият отговор.Формулата знам, но сякаш тези захариди и мас. киселини ме объркаха.Но май , че по този начин отивам към вманиячавене , което е излишно.Още веднъж благодаря за отделеното време.
eldass написа:500 гр. е блок и добре дошла, Тони
Manya написа:Всъщност е възможно да се приеме и за мазнина, защото е богата и на Omega 3, нищо че е зелефок, ама много вкусен. Съдържанието на Omega 3 е като при ядките. А каква страхотна студена супа стана с краставица. Броих я за мазнина. 1/2 блок краставица, 1/2 блок лимон, 1 блок рукола, малко сол и чер пипер и в блендера.
HippoDel написа:Маня, звучи вкуско. По колко грама, приемаш, че е 1 МБ руколка? Значи супата излиза 1ВМБ, нали?
Manya написа:В Таблицата спанакът е въглехидрат и за 1 БВ е 20 чаши накълцан, които са равни на 1200 г
Tony написа:А със замазеният спанак пак ли така стоят нещата с грамажите?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта