vlaivsto написа:Съжелявам, не знаех, че вече е използван. Смених го, дано и този да не се дублира
Не, този сладур го нямаме досега. Благодаря ти за бързата реакция.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
vlaivsto написа:Съжелявам, не знаех, че вече е използван. Смених го, дано и този да не се дублира
tanita68 написа:Днес е време за отчет:
.............20.1.2014........27.1.2014.......3.2.2014.......10.2.2014........17.2.2014.........24.2.2014.........3.3.2014
тегло.........91,5............89,7(-1,8).......88,9(-0,8).......88,8(-0,1)........88,1(-0,7).........86,9(-1,2).......86(-0,9)
ханш.........128.............125(-3)...........123(-2)...........123................122(-1)..............122.............120(-2)
корем........118.............115(-3)...........111(-4)...........107(-4)............107..................107.............106(-1)
талия........104.............104................100(-4)...........98(-2)............97(-1)...............96(-1)............96
Продължавам напред! До сега -5,5кг!
Стеф написа:igito написа:Извинявайте, но какво пишете в дневниците, сигурно какво ядете или нещо друго...аз ощенямам такъв, но си драскам по някога в един тефтер
Ами като за начало разкажи нещо за себе си Така се опознаваме И споделяй какво ядеш, проблеми и несгоди... радостни събития... Наистина по твой избор - а и вместо да си водиш тефтерче - пиши в дневника
roshla написа:http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I поздрави от мен за всички във форума. Иде ми да затанцувам , 6 килограма по малко за 14 дни.
Иначе аз живея "на село" и навсякъде ходя с колело - събират ми се дневно има-няма 10-тина км, а често и 2 пъти по толкова, ама не знам това дали е достатъчно като физическа активност и дали се смята за такава, че да ми осмисли 10-те блока, или да се мъча да се нагодя към 9 блока дневно? Как мислите?
tonyduve написа:Много се радвам да се включа в отбора зонуващи .
Едва ли съм единствената ветеранка в диетите... Опитвала съм какво ли не но в момента съм постигнала неподозирани висоти . Преди 8 години , когато отказах цигарите бухнах като козунак...добре втасал . След около година се наложи да се взема в ръце и започнах с диетите и спорта . За около година станах общо взета приемлива за себе си ( 170 ръст и 68 - 65 кг) . Задържах теглото доста време...но последната година спрях да спортувам ( ходех 3 пъти седмично на фитнес , тренировките ми бяха 3 х 30' аеробни натоварвания - степер , кростренажьор , 200 кор . преси и гладиатор + 1 час гимнастика с инструктор ..Пилатес , или фитбол , или бодибар , или просто гимнастика...) , За съжаление преди година смених работата и освен липсата на свободно време и стреса се добавиха и много проблеми в семейството . Правих опити да заменя тренировките с бягане...по 6- 8 км . през ден . Да , но взех да си намирам извинения...и ей ме на 80 кила
Старая се да прочета внимателно написаното от вас ( инак съм прочела "Зоната" на Б. Сиърс ).
Много ме затруднява засега меренето...Лошото е че обядвам на стол и съвсем не мога да тегля . Мисля дали да не постъпя като някои от вас...поне първият месец да съм на суха храна и да си нося...Но изобщо не съм сигурна ще успея ли . Днес е 5 ден . Но за сега поне нямам усещане за зона . Не съм нито по - бодра , нито поумняла Може би е ранко...или както казва един мой близък роднина "За съжаление ако си глупав е за дълго:)
И срам не срам утре ще затътря морни телесана фитнес и подхващам наново .
Дано си намеря място сред вас , струва ми е уютно
Tony написа:Благодаря, HippoDel! Аз нали си мисля, че все ми е много, но определено от 9 блока не ми е ок - все нещо ме човърка да похапна и без да искам си ги направих 10. Ще опитам сега с 10 как ще се чувствам поне седмица стриктно измерени и ще видя как ще ми се получат нещата. Давам си сметка сега, че вероятно от по-малкото храна ме е дърпал дяволът да си хапна нещо допълнително, което да ми разваля режима.
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта