Амазнонка, аз бих е посъветвала да отидеш на лекар и да си направиш една пълна кръвна картина. Не ти го казвам заради отслабването, защото както казах в предните постове...за мен си в иделаните килограми. Но проблемите с лицето и цикъла.... явно е, че идват от някъде, и трябва да намериш огнището. Пусни си всякакви възможни изследвания, и при възможност на две места, в различни лаборатории. Че тия доктори в БГ....са майко мила (повечето де)....
моля, да не ми се обиждат докторите, ама в БГ с колкото и доктора да се сблъсках (не по лични причини за щастие), всичките пушеха.....аз също бях заклет пушач (до преди 6 месеца), но аз съм с художествео образование, нищо общо с медицината, и от невежество...норамлно да пуша. Но като видя доктор да пуши-

значи представям си какъв доктор е....това да изучаваш години наред човешкото тяло, всики хормончета, клетки, връзки,артериики, венички и какви ли не вътрешности, да си напълно на ясно какво представлява никотинът, и как ти уврежда вътрешностите, и да пушиш.....

ми сори, ама такъв доктор ще го подмина без никакво уважение.
Ако си истински доктор, в главата ти ще минава истинска картина на това този дим как влиза в дробовете ти и какво причинява, ще го вижда в съзнанието си като на кино на клетъчна основа в 3D ако щете, и съответно няма как да си помисли за цигари....изобщо ако ме разбрахте какво исках да кажа....доктор който пуши за мен не е доктор, т.е образованието му е някакво смешно медицинско купено...а в БГ голям процент от докторите пушат...

и как се предполага че мога да доверя здравето си на такъв човек,....абсурд....
И ако има обидени, моля да не влизате в спорове с мен, защото няма да ми промените гледната точка относно димящите доктори...няма такава комбинация просто

Малко се отнесох, ама като ме е яд на нещо, и бързам да си го кажа