Пипи, Хипо, как ме топлят вашите коментари. Помня много добре как се регистрирах във форума, колко депресирана и нещастна бях . Вие бяхте първите които ми подадохте ръце в оня труден момент. Пипи в типичния за нея строг тон , а Хипо като майка , която винаги те подкрепя. Наистина тогава ( 10 .11. 2013 г ) аз бях много уплашена. Мислех , че не ми личи
, целия ден мислих какво ще ям и по колко. Така , докато мисля и смятам, мина деня , а аз небях яла вече трети ден нищо , освен вода, кафе и цигари. Бях безкрайно отпаднала и ми причерняваше от глад, когато моята дъщеря ме попита какво толкова чета и набързо ми сметна един обяд от 2 блока .След това малко по малко , нещата си тръгнаха. Аз не вярвах на Пипи , че ще мога да съм без лекарства за кръвното. Ето - съм.
Аз не вярвах, че ще отслабна толкова.
Днес съм 83 кг а бях 100 кг. Така че, моля не бързайте да гледате снизходително!!!! Не зная вашите кг ( на Пипи и Кари колко са ), но аз сега гледам към
75 в далечината.
Аз не вярвах , че ще поема контрола над живота си отново! Днес го правя!
Бях много десоциализирана по ред причини, днес - не съм.
Никой мъж не ме поглеждаше , днес - само закачки и комплименти
Дрехите Пипи , са ми новички . Подарих си ги за 8 март. Днес съм с нови модерни дънки , червило Ив Сен Лоран ново черно палто и красив шал на Geragd darel едри пролетни цветове.Обувки и боти си менкаме с 18 годишната ми наследница. Вече мога и на по - висок ток
така обичах много на времето .
Абе гиздя се и ми е хубаво.
А пък колкото до старите ми дрехи, направих едно голямо предновогодишно почистване на гардеробите и изхвърлих всичко
После по малко , но редовно заменям стари с нови!
В менюто ми основно: овес, Котидж, кис. мляко, сьомга, броколи, карфиол, зеле тел. кайма , ябълки и портокали!
повярвайте ми не съм вярвала, че мога да си върна живота отново!
Колкото до ухажорите....за сега само двама, но неподходящи! Очакквам следващия !
Аз не вярвах , че мъжете ще ме забележат отново , днес - ме ухажват
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен