Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Стеф написа:Боже, днес за вечеря хапнах 220 гр варено зеле, 280 гр печени чушки и 126 гр кюфтета от риба - в момента имам чувството че ще се пръсна.... Така ме боли корема, че ми идва да тръгна да обикалям блока, в който живея и да не се върна поне два часа.. Чак не мога да си представя, че трябва да ям още веднъж преди да легна
А между другото все още съм в застой - не мога да смъкна под 80 кг
Стеф написа:Приемам поздравления!!! Върнах се от село и НЕ ядох от баклавата на майка ми. И то защото не ми се ядеше. По - рано като видех баклавичка...... А сега дори не ми се прияде. Гордея се със себе си.
Тази вечер съм на гъбки със сос бешамел и свинско месце, разбира се всичко сметнато и изчислено и умножено по 3,14 (такъв е лафа по нашия край - с две думи - всичко точно и премерено)
О и да се похваля - дъщеря ми прояде гъби
Стеф написа:Приемам поздравления!!! Върнах се от село и НЕ ядох от баклавата на майка ми. И то защото не ми се ядеше. По - рано като видех баклавичка...... А сега дори не ми се прияде. Гордея се със себе си.
Тази вечер съм на гъбки със сос бешамел и свинско месце, разбира се всичко сметнато и изчислено и умножено по 3,14 (такъв е лафа по нашия край - с две думи - всичко точно и премерено)
О и да се похваля - дъщеря ми прояде гъби
Стеф написа:Абе на седмица поне веднъж обядвам след 12. Но наистина няма смисъл да разкъсвам толкова блоковете. Пък и не бях гладна, така че засега остава така.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта