Lancer, аз съм далеч от мисълта да се заяждам....явно е, че не ме познаваш, но се надявам да ме опознаеш някой ден

Ако забележа, че някой е споделил нещо, в което няма логика, ако видя, че някой с определен пост може да подведе другите, определено гледам да се включа в дискусията.
.....По-рано някой беше казал, че при спорт ще сваля мускулите, вместо мазнините...
колкото и пъти да го прочета това изречение, не ми влиза в главата....въпреки, че тайно се надявам да съм го разбрала погрешно....
Пак ти казвам, не се заяждам, споделям, че за мен няма логика, но наистина ще се радвам да направиш един анализ на този цитат. Сподели твоята гледна точка, тук всички се учим, така че не отказваме нова информация. Аз лично, колкото и да мисля, не мога да си представя как при спорт ще свалиш мускули.
И относно блоковете - аз съм тази, която научи всички, че трябва да увеличават блоковете, ако нямат резултати в зоната, въпреки, че са били супер стриктни. Колкото и шантаво и да им звучеше още преди две, три години, при първите, които ми се довериха и престрашиха резултатите бяха на лице. От тогава с времето вече е прието като "правило" в зоната, и всички го използват. Същото и с рибеното масло....никой нямаше идея, че това масълце може да има нещо общо със зоната. Казвам ти всичко това, за да ти се представя, и да ме опознаеш.
Може да прозвучи наистина НЕскромно, но моя опит и живот в Зоната е на много високо ниво. Наблюдава съм от близко промените в моето собствено тяло, в това на мъжката половинка, както и на много, много, много народ, минали през зоната, и които съм следяла от близо, било по форумите, било при състезанията и т.н.
Наблюдавах промените при различни хора, при различни обстоятелства и с различни здравословни проблеми. Беше ми, и още ми е супер интересно...Много от нещата за самото спазване на зоната ги няма в книгите, повярвай ми. Всичко, което четеш из този форум, бройка на блоковете, задържане на килограми, консумацията на определени храни и т.н се дължи нашия дългогодишен опит в зоната. И мисля, че спокойно можеш да ни се довериш, и да не приемаш определени изречения или леки критики като заяждане. Тук хората се учат, и аз се старая да помогна на всеки с каквото мога, стига да е по силите ми. Но както повторих и потретих, изглежда, че си пропускал моите коментари от както съществува този форум.