Здравейте,
днес за първи път попадам в зоната, казвам се Гергана, на 33г. от гр. Ловеч и съм горда майка на 3 годишна дъщеря - София. Бременна съм в 19г.с. с близнаци и силно се вълнувам от темата за здравословно хранене. Софи е здраво детенце, кърмено дълго време, без алергии, боледуващо рядко и с чудесен хранителен режим - храним се предимно със зеленчуци и плодове от градината и протеини от двора
на баба и дядо, които си приготвяме заедно вкъщи. От 1 месец тя, посещава държавна детска градина - приспособи се изключително бързо, но не се храни добре там. Въпросът ми е доколко е възможно съчетаването на Зона в къщи и почти без храна в ДГ? Въпросът ми е основно към майки, успели да приложат някакви разумни схеми на балансирано хранене за децата си? От около месец приемаме продуктите на Аквасорс - КолАктив3 и Зелена Енергия по една капсула дневно. Какво е мнението ви за комбинирането им със зоната? Преди да забременея поддържах чудесна форма, бях жизнена, енергична, никога не съм имала излишни килограми. В момента преяждам, имам ужасни киселини и огромна тежест, най-вече продиктувана от факта, че не спирам да се храня - с каквото и да е, през цялото време. С 14 зонови блока ли да започна предвид двуплодната бременност и постоянния глад, който изпитвам?
Предварително благодаря за отговорите Ви.
Спокойна нощ.