Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:tonyduve Изобщо не си ни досадила с дългия си пост. Напротив, много си ни полезна Благодаря ти за мнението. Аз също съм против английската сол. За мен спасението са фибрите и някой чайчета....
HippoDel написа:....Аз лично, слава Богу, никога не съм имала проблеми с WC-то, нито в Зоната, нито извън нея, така че не мога да говоря от опит
pipilota написа:Офф Хипчоо, и аз бях като теб, от както се помня никога не съм имала проблеми с WC-то. Бях като часовник всяка сурин след кафето....обаче от както спрях цигарите...майко мила, в оргаизма ли какви ли не бури не се случиха...и вече 6 месеца от както съм враг на цигарите и запека ми стана голям приятел- мамка му и запек И няма отърване...и за сега се справям с лененото семе, и чай, ама докога ще е така не знам...И то по скоро не знам дали да го нарека запек, или просто че го няма...ям, ям, ям, а количеството което отива в тоалетната е несъответстващо малко и отделно още и още огладнявам по-рано от нормалното, изобщо взех да се чудя колко време му трябва на моето тяло, за да свикне че вече ще живее в чиста от никотин атмосфера...
Tony написа:Аз пък съм без жлъчен мехур и избягвам да ям жълтъци и месо обичайно ям 1 на ден, за да може организма ми да се справя с наличните му жлъчни сокове, защото си няма на слад, горкият. Но вчера ядох едни сладки кексчета, които си правя за сладобена и късната закуска, а там сложих 2 цели яйца и не знам от тях ли, но снощи имах болка лека в страни, точно там където беше жлъчният мерух...и сега съм се ошашкала дали не съм прекалила с месото и яйцата? То вярно, че с 2 яйца стават 8 кексчета, но за 24 часа ми се събират 2 кексчета и 84 гр нетлъсто свинско....на другото основно хранене ядох Рикота и белтък от варено яйце.
Има ли други без жлъчен мехур и дали имат подобни проблеми?
tanita68 написа:Дъщеря ми също е с премахната жлъчка след първата бременност, затова и наддаде бая килограми и сега се надявам да я приобщя към този начин на хранене. Но при нея е малко по-сложно, трябва да се съобразява със свекър и свекърва и засега още се двоуми. Надявам се като види резултата и ефекта върху мен и тя да се запали.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта