Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Значи... понеже не знам да има по стриктен човек в Зоната от моя мъж (благодарение на мен разбира се ), много ни озадачи какво забелязахме преди около месец - От както е в Зоната (вече 2 години) отдавна забрави за постоянно високото кръвно и убийственото 24 часово главоболие, но скоро забеляза че стъпалата на краката му започнаха да се белят и то доста бих казала. Мислихме, умувахме, разровихме се пак из книгите на Сиърс, и стигнахме до извода че може да е липса на витамини. Купихме витамини, и след като почна да ги пие, за около седмица всичко изчезна от стъпалата. И кожата му е гладка, бе никакви следи от каквото и да е белене. И покрай него сега и за почнах да взимам витамини
При положение, че когато сме в Зоната, ядем много полодове и зеленчуци, (на всяко ядене имаме плод за десерт), и си мислехме, че си набавяме неогходимите витамини от там, ама явно няма никакви витамини в тази съвременни плодове и зеленчуци. И сега нов разход...към бюджета за рибеното масло трябва да добавяме и витамините...но явно няма друго решение
nympheacea написа:Pipilota можеш ли да кажеш нещо повече за кокошите тръни, plssssssss
Italiano написа:И аз да се включа с едно запитван:
Откакто почнах Зоната (случайно или не), започнаха да ми излизат пъпки по лицето (по 2-3).
Та, чудя се, дали това се дължи на някакво пречистване от токсините, на промяната на хормоните в организма или си е някакъв мой личен проблем, който не е свързан със Зоната.
Някой има ли представа дали може е свързано със Зоната?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта