Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Karrita написа:Пламче, дай ми мнение моля те за този протеин. Не виждам с какво е подсладен
Karrita написа:Пламче, дай ми мнение моля те за този протеин. Не виждам с какво е подсладен
http://www.silabg.com/bg/175-OPTIMUM-NU ... ndard.html
HippoDel написа:
Някой може ли да ме информира, как да разбера дали даден протеин става за топлинна обработка или не. Защото Кари беше писала, че нейния не бил подходящ. На етикета ли пише или... в зависимост от вида?
HippoDel написа:HippoDel написа:
Някой може ли да ме информира, как да разбера дали даден протеин става за топлинна обработка или не. Защото Кари беше писала, че нейния не бил подходящ. На етикета ли пише или... в зависимост от вида?
А на мен, кой ще ми отговори?
Plam4e22 написа:HippoDel написа:HippoDel написа:
А на мен, кой ще ми отговори?
Хипо,исвини ме, че те пропуснах, ама съвсем забравих за този въпрос на самата опаковка на някои от протеините се препоръчва да не се подлага на термична обработка, защото имат подсладители, които са нестабилни при висока температура. Ако искаш да го готвиш вземи си чист протеин изолат, който няма никакъв вкус.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта