Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Годзи, мани ги тия...
pipilota написа:Годзи, ти си консумирай водата от чешмата или минерална или каквато ти душа поиска там това, че не ти се дават пари, не означавa, че тази вода е глупост. Аз с гигантски букви заявявам, че линка който си дал е голям BULLSHIT и най- много да ги изметем с с метлата някой ден, че да не им носим трафик на тези "компетентни" писатели на статии
Тук малко ми прозвуча, като тези антизоновите статии, които чели недочели и решили, че трябва да напишат статия против зоната...
Дмек лисицата и гроздето ....нещо такова
Но Годзи, нека да те успокоя, и да ти кажа, че има канички със същото действие, и на много достъпни цени, просто са по-неудобни....но ти ако желаеш, стой си закачен за тоя твоя линк, ако така ти харесва... Все пак всеки трябва да има собствено мнение и да го отстоява
GODzillata написа:Дойде ми джаджата, ударих вече 2 литра жива вода.....не се чувствам по-жив де .....лек чанч е, защото след всяка употреба трябва да се мие с памуче с оцет, водите /живата и мъртвата/ трябва да се съхраняват в стъклени съдове на тъмно.....и прочие, все леки усложнения, които явно скъпите апарати нямат, ама...
Ето за какво иде реч:
В общи линии, като гледам изпълнението, тук има за не повече от 15 - 20 лв. материал, другото е труд и печалба.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта