Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
silvy_ba написа:Кари,а ти от на gogo маслото ли пиеш? И по какви грамажи от двете?
mahona написа:Ползвам магнезиево олио,което втривам ежедневно по няколко капки на мястото на пулса на лявата си ръка или намазвам няколко капки на корема .Моя приятелка,която работи при много висока температура и тежко физическо натоварване разрежда магнезиевото олио (не знам в какви пропорции) и слага разтвора в спрей-шише и всеки ден след работа и душ пръска от разтвора на пъпа си - така са им препоръчали медиците в предприятието им.Това мога да споделя от опит...понякога като имам болка в коляно,ръка или нещо друго мускулно или ставно ..просто намазвам с няколко капки олио и ме облекчава.
Маня написа:Бая хапове , но щом ти се налага е добре, че ги взимаш. Колкото до полифеноли - в iHerb има голямо разнообразие на антиоксиданти, просто трябва да ги прегледаш и си избереш нещо, което съдържа повече такива и естествено да те удовлетворява като цена. Ако някой от зонковците ползва, може да даде по-добър съвет. Аз лично за себе си не бих си купувала антиоксиданти на този етап. Сезонът е богат на естествени такива и ги предпочитам пред хапчетата. А за тях - като падне сняг
Маня написа:Рибеното масло и витамин Е са си супер. А за полифенолите прочети в сайта последната книга на Бари, ако още не си го направила. Аз пълзвам магнезий също, заради периодичните крампи. Както и поливитамини на Alive от iHerb. Калций приемам от естествен източник - сусамов тахан или небелен сусам (най-богат на калций, който се преработва от организма, без да се натрупва на неподходящи места).
Маня написа:Средиземноморската зона
Тахан се прави от различни видове ядки - сусам, слънчоглед, дори т.нар. фастъчено масло си е просто тахан от печени фастъци. Странно е, че ядките влияят на щитовидната жлеза. Аз имам проблем с нея, но бадемите не ми създават никакви проблеми, особено както ги ползвам накиснати. Ако е алергия, въпросът вече е съвсем друг.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта