Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Петя, какво стана с поръчката ти. Моята, и втората от 18.10 пристигна вчера. Явно към края на годината се натрупват доста пратки. Май ще трябва да пусна още поне 1-2 за да не остана без рибено масло.
petia написа:По колко да пия по 5 или да си карам както досега по 3 дневно.Благодаря ви за съдействието.
Manya написа:petia написа:По колко да пия по 5 или да си карам както досега по 3 дневно.Благодаря ви за съдействието.
Петя, и в последната си книга Бари пише, че приемът на омега 3 трябва да е поне 2,5 г на ден плюс 1 г полифеноли.
Но след като имаш специфично заболяване, може би е най-добре да се посъветваш с лекар. Но дали той ще е наясно с влиянието на по-големи дози омега 3 върху организма - това вече е въпрос на неговата компетентност и следене на новостите в медицината. Все пак тук медиците между нас са единици. Не знам дали някой от тях би могъл да ти даде отговор, без да е подробно запознат със състоянието ти.
petia написа: Къде да питам и да ми обяснят по колко да пия има ли опасност и т.н....
Manya написа:petia написа: Къде да питам и да ми обяснят по колко да пия има ли опасност и т.н....
Петя, въпреки всичко, защото става въпрос за здравето ти, не мисля че не трябва да споделиш с лекуващия си лекар как се храниш, как се чувстваш от режима си на хранене (ако ти чувстваш подобрение и вече имаш и резултати с килограмите есетствено), каква доза препоръчва авторът на диетата ти и как тя се отнася към състоянието ти... Някои стъпки човек не трябва да предприема на своя глава...
Но ако ти се чувстваш добре, ако усещаш подобрение в цялото си състояние, ако се придържаш максимално стриктно към храната в Зоната... Просто сама трябва да решаваш за някои стъпки, които предприемаш, а за други, особено когато имаш сериозен здравословен проблем, е добре да се консултираш с лекар, може не само с един, ако те притеснява факта, че няма да те разберат или ще те откажат от решението ти да си в Зоната.
Аз лично от шепата лекарства, които приемах за високото си кръвно и проблемите с дишането съм останала само на препарата за дихателния си проблем, който е едно сутрешно вдишване след събуждане. Всичко останало просто спрях, защото след третия месец в Зоната кръвното ми почна дори да клони към твърде ниско. А дишането ми е значително по-добре, но все още не съм преодоляла гадните цигари... Сигурна съм, че ако и тях ги спра, месец-два-три след това и препарата за хобба ще стане излишен.
Но аз определено нямам (поне по мое лично усещане) някакви сериозни здравословни проблеми (освен многото излишни килограми, което вече си е жива болест). А и не обичам да ходя по доктори, освен когато "умирам". Просто не съм хипохондричка и не се притеснявам, че тук или там нещо ме приболявало. Но за 9 месеца съм с 18 кг надолу, продължавам упорито да приемам по 6 капсули омега 3 [url]http://www.iherb.com/Now-Foods-Molecularly-Distilled-Super-Omega-EPA-240-Softgels/8305]Now Foods, Super Omega EPA[/url], които са равни на 3,6 грама и решението да приемам толкова е, след като изчетох доста материали на Бари за рибеното масло. Не съм се консултирала с лекар, но вътрешното ми усещане е, че съм избрала правилния път и дози.
И от екипа на Бари няма да ти дадат категоричен отговор, ще те препратят към различни негови публикации в сайта. Там също не дават "медицински" съвети. Аз на твое място бих споделила с лекуващия си лекар какво правя, пък да става каквото ще... Но щом заболяването е толкова сериозно не бих рискувала сама да махна лекарствата... Все пак Зоната не е "панацея", въпреки че дава супер резултати. Но за някои подобрения в здравословното състояние се изисква значително повече време, не става за пет-шест месеца и пак да се върнем към старите си навици... Петя, бъди упорита с диетата си, взимай си лекарствата, редовно следи кръвната си картина, щом тя най-вярно показва състоянието на заболяването ти, и прояви кураж да споделиш с лекаря си какво правиш ти самата за здравето си...petia написа: Ако някой от екипа на д-р Сиърс ми каже че мога да пия 5 на ден и няма да имам пробем веднага ги почвам,
silvy_ba написа:Gogo, какво ти е мнението за това масло? http://www.iherb.com/Now-Foods-Ultra-Om ... =null&ic=8
Повече капсули са,нивата са високи и то за прием на една капсула...на мен ми изглежда добре,но ми се иска мнение на експерт
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта