Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Ако не пристигне още няколко дни, просто им пиши, че пратката не е получена. Някой май беше споменал, че реагират с нова пратка, но не съм много сигурна.
gogo написа:Петя, аз имам няколко поръчки, които още не са ми пристигнали. Най-раншната е от 17.10. Още не съм ходил да проверявам в пощата, но сега в събота ще отида. Не се притеснявам още защото не е минал още месец от поръчката. Датата, която ти дават от iHerb е само ориентировъчна. Бих ти препоръчал да изчакаш поне до 10-12.11 и ако и тогава не ти е пристигнала пратката да им пишеш. Не е лоша идеята и евентуално да провериш на митницата.
gogo написа:Петя, аз имам няколко поръчки, които още не са ми пристигнали. Най-раншната е от 17.10. Още не съм ходил да проверявам в пощата, но сега в събота ще отида. Не се притеснявам още защото не е минал още месец от поръчката. Датата, която ти дават от iHerb е само ориентировъчна. Бих ти препоръчал да изчакаш поне до 10-12.11 и ако и тогава не ти е пристигнала пратката да им пишеш. Не е лоша идеята и евентуално да провериш на митницата.
tanita68 написа:Петя, като им пишеш, че пратката не е пристигнала парите ще ти се възстановят, така че нищо не губиш. А със следващата пратка те ще са по-внимателни. За да не се получават такива проблеми, да оставаш без рибено масло просто поръчай две седмици след първата поръчка отново, може и след една седмица, за да ти се застъпват. При мен поръчките се получават даже по-рано от датата, която са написали като ориентировъчна. Досега не е имало проблем.
petia написа:Имам един въпрос относно него , понеже пия и асперин протект бях чела че рибеното масло разрежда кръвта ако взимам по 5 бр да нямам проблем.Зная , че и по 10 пият, но мен ме е страх нещо с по висока доза, а досега съм пила по 3 бр..Дано не съм досадна с въпросите си.
admin написа:Рибеното масло е последното парченце от пъзела, което ще ви помогне да достигнете пълния потенциал на Зоната. Това вълшебно масло, в комбинация с правилното хранене, има силата да ви направи емоционално и здравословно по-стабилни, като позволява на мозъка да работи с максимална ефективност, и контролира хормоналните реакции, които в крайна сметка управляват тялото и ума. В тази темичка всеки може да споделя своите впечтления относно рибеното масло, да задава въпроси и да търси техните отговори.
http://vzonata.com/ribeno-maslo.php
cecilia написа: здравейте, някой ползвал ли е това http://apteka.framar.bg/30033938/%D1%85 ... C%D0%B3-60 ....може ли да го ползвам?
_belladonna_ написа:Чудя се ако се наложи внезапна хирургическа намеса, не е ли опасно с приема на рибено масло? Сега ме обзеха едни колебания.... На мен в една аптека ми казаха за този ефект, даже бях писала тук, но тази версия се отхвърли. Сега отново чета за нея...
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта