Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
bruki написа:Някой да ми предложи код за отстъпка?!
kris написа:Здравейте и от мен, съвсем новак и малко късно стигнах до препоръчаните от вас продукти Рибно масло, след като вече съм поръчала от това http://www.iherb.com/Source-Naturals-Ar ... gels/14039 . Та въпросът ми е, ако някой е запознат с качеството на този продукт да сподели, ако ли не аз след като направя описания тест с фризера ще споделя.
Vanesa написа:Моля, препоръчайте ми рибено масло с добри показатели, което мога да си купя от аптека или бг сайт, защото доставката от iherb се бави месец, а в момента нямам никакво и не искам да оставам без добавката цял месец.
Добре е да се следват препоръките на д-р Сиърс. Аз приемам 6 капсули с късната вечерна закуска. Но когато са повече капсули някои си ги разпределят на повече приеми.tsvetito написа:Аз искам да попитам, като трябва да се пият по 5 капсули как ги пиете? Д-р Сиърс препоръчва в нощната закуска, но дали тогава ги пиете всички или си ги разпределяте на всяко хранене?
tsvetito написа:Аз искам да попитам, като трябва да се пият по 5 капсули как ги пиете? Д-р Сиърс препоръчва в нощната закуска, но дали тогава ги пиете всички или си ги разпределяте на всяко хранене?
Маня написа:bruki написа:Някой да ми предложи код за отстъпка?!
Заповядай - DMQ142
питко написа:Маня написа:bruki написа:Някой да ми предложи код за отстъпка?!
Заповядай - DMQ142
Здрасти Маня, този код дали е актуален още?
Маня написа:Няма го там. Не се вживяваш.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта