Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Да, gogo, дори ако си го поръчаш от Now Foods излиза по-скъпо, отколкото от iHerb, където отстъпката е почти 8 долара. Съгласна съм, че човек трябва да си прави сметката и да намира начин да мине по тънката лайсна. Но пък сигурно има хора, които това не ги интересува и ще им е по-лесно да скокнат до магазина или аптеката. Аз се опитах да бъда полезна с инфо, а всеки да си решава сам. А има и ситуации, в които може да се налага по-бързо да стигнеш до продукта, отколкото да го чакаш 20 дни.
tanita68 написа:Manya написа:Да, gogo, дори ако си го поръчаш от Now Foods излиза по-скъпо, отколкото от iHerb, където отстъпката е почти 8 долара. Съгласна съм, че човек трябва да си прави сметката и да намира начин да мине по тънката лайсна. Но пък сигурно има хора, които това не ги интересува и ще им е по-лесно да скокнат до магазина или аптеката. Аз се опитах да бъда полезна с инфо, а всеки да си решава сам. А има и ситуации, в които може да се налага по-бързо да стигнеш до продукта, отколкото да го чакаш 20 дни.
И аз съм за предложението на Маня! На мен няма да ми е от полза, но има хора, които наистина това ги спира да си купят рибено масло. А и преди време докато бях в България обикалях като щура по аптеките и питах за рибено масло, но не навсякъде имаш възможност да видиш етикета, а и на място нямаш възможност да смяташ и да прецениш по колко трябва да пиеш и дали ще ти излезе скъпо или не. Друго ще си е да знаеш какво точно търсиш и да отидеш в аптеката, някои аптеки изпълняват и доставка по поръчка. А вече всеки да си преценява дали му е изгодно или не. Освен това в България масово хората имат карти Maestro, които не стават за пазаруване по интернет в повечето случаи. На мен ми е по-удобно да пазарувам от интернет, но доскоро не бях го правила(плащането с карта, иначе с наложен платеж много пъти съм пазарувала и преди). В България все още не е станало ежедневие плащането с карта по интернет, някои хора нямат доверие на подобно пазаруване. Така че това би било алтернатива за много хора. А също и за такива, на които рибеното масло им трябва спешно и не могат да чакат две седмици за доставката.
ValentinaV написа:Здравейте,
днес ми е трети ден в Зоната, с блоковете вече посвикнах, но в момента не мога да си позволя да купя качествено рибено масло, има ли смисъл да ползвам по-евтино? Мога ли да продължа в Зоната без да пия рибено масло?
Мога ли да продължа в Зоната без да пия рибено масло?
Kristal написа: ще си купя маслото, което препоръчва gogo 14 долара + 4 долара доставка, само ще трябва да се опитам да изчисля по колко капсули трябва да се пие, че математиката ми куца доста.
днес ми е трети ден в Зоната, с блоковете вече посвикнах, но в момента не мога да си позволя да купя качествено рибено масло, има ли смисъл да ползвам по-евтино? Мога ли да продължа в Зоната без да пия рибено масло?
Мечта_8 написа:ValentinaV написа:Здравейте,
Мога ли да продължа в Зоната без да пия рибено масло?
Аз 1-2 седмици карах без рибено масло, но придържайки се около зоната. Имаше ефект. Положителен разбира се. Иначе съм поръчвала ето това масло в БГ сайт - http://healthstore.bg/orange-oximega-fi ... tions=cart
На нито една от картинките в amazon, където също се предлага (с намаление ) не е споменато, че е молекулярно дистилирано. Дори и от какви риби е, не пише. В сайта им има само 1 ред, че е 100% Nordic Fish Oils.gogo написа:Мечта, това рибено масло мина ли теста с фризера и пише ли на опаковката, че е молекулярно пречистено?
gogo написа:Мечта, това рибено масло мина ли теста с фризера и пише ли на опаковката, че е молекулярно пречистено?
ValentinaV написа:... в момента не мога да си позволя да купя качествено рибено масло, има ли смисъл да ползвам по-евтино? Мога ли да продължа в Зоната без да пия рибено масло?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта