Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
did_i написа:Здравейте,
нова "зоновачка" съм и имам въпрос за рибеното масло. След като видях, че повечето си поръчвате от това масло и аз си поръчах. Обаче от както го ползвам, след приема усещам леки оригвания с миризма на риба а според раздела за рибено масло във сайта масло, което след приема му се усеща миризма на риба или оригвания с дъх на риба не трябва да се ползва в никакъв случай. Никой ли няма такъв проблем с това масло? или повредата е само в моя телевизор чакам и втората кутийка да дойде. Не че няма да я изпия, но все пак да питам.
Иначе се опитвам да съм в зоната от месец и малко и резултата ми е -4 кг; -7см талия; -4 см ханш
did_i написа:... Обаче от както го ползвам, след приема усещам леки оригвания с миризма на риба а според раздела за рибено масло във сайта масло, което след приема му се усеща миризма на риба или оригвания с дъх на риба не трябва да се ползва в никакъв случай. Никой ли няма такъв проблем с това масло? или повредата е само в моя телевизор
did_i написа:За съжаление наистина цената е доста определяща, но все пак като си припомних какво пише в статията за рибеното масло се замислих. Нали точно това се казва, че независимо, че отговаря на теста с фризера това не гарантира, че в него липсват бифенили и токсини. Както казах ще почна да го приемам вечер преди лягане, а за напред сигурно пак ще поръчвам, като няма много достъпни алтернативи.
did_i написа:Да, знам, че се съхранява в хладилник. Не това ме притеснява.
did_i написа:За съжаление наистина цената е доста определяща, но все пак като си припомних какво пише в статията за рибеното масло се замислих. Нали точно това се казва, че независимо, че отговаря на теста с фризера това не гарантира, че в него липсват бифенили и токсини. Както казах ще почна да го приемам вечер преди лягане, а за напред сигурно пак ще поръчвам, като няма много достъпни алтернативи.
HippoDel написа:Това, което съм забелязала при мен е следното: това дали ще се оригвам на риба след приема на маслото(поне при мен) не зависи от марката на маслото, а от това какво съм яла и по кое време го пия. Пила съм и неконцентрирани масла и пак не съм се оригвала. Пила съм и със сертификат от ИФОС и съм се оригвала. Забелязала съм, че ако го пия след обилно хранене се оригвам и също така, ако го пия с малко вода. Най-добре ми се отразява, ако го пия вечер след нощната закуска, но с една чаша вода(не по-малко). Също е ОК, ако го пия сутрин след закуска, може би защото сутрин ям суха храна и пак с една чаша вода или чай.
Резултатите ти са супер.
GODzillata написа:Привет на всички!
Чел - недочел, поръчах Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels и понеже 120 pills ми се видяха малко, като куха лейка поръчах 2 шишенца , вместо едно с 240.
Питане: Колко pills трябва да пия на ден?
Пише serving size 2 softgels - та 2 ли да пия?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта