Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tanita68 написа:Алиа, ако това ти е първа поръчка от iherb можеш да ползваш моя код за отстъпка WMH952. Като си направиш поръчката и ти излезе формата за плащане има място, където да въведеш този код и получаваш отстъпка при първа поръчка от сайта до 10$ в зависимост от сумата, за която пазаруваш.
Относно доставката - така е, това е най-евтиния вариант.
Mishi написа:Здравейте,
Бих искала да попитам как Ви се струва това рибено масло - http://marulka.com/products/view/orange ... beno-maslo
dimos75 написа:Здравейте.Може ли да се плаща с visa elektron дебитна карта? Ако се поръчва през няколко дни малки разфасовки до 30 лв би трябвало да се избегне митница нали.
dimi написа:Здравейте, мина повече от месец, а не получавам поръчката си от iherb. Ходих в пощенския клон в квартала, казаха ми, че няма нищо на мое име. Възможно ли е да е на митницата? От там ще ме уведомят ли че имам пратка или да ходя да питам. Къде се намира митницата в София, на летището ли, защото знам, че има митница и под централната автогара. Вече се притеснявам. Поръчала съм две отделни поръчки в един ден - за 20 и 23 долара.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта