Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Drago написа:Здравейте на всички ! Аз съм нов в Зоната. Прочетох изцяло форума и съм впечатлен от коментарите и помоща , която си оказвате. Изправен съм пред следната дилама и много бих се радвал , ако ми помогнете :
Кое рибно масло е по-добро , това , което препоръчва Gogo /моите уважения за отзивчивоста и компетентноста / или
Omapure , което е дадено в таблицата на Апи.
Моля да бъда извинен , ако Ви звуча некомпетентно /то си е така/.
Благодаря предварително !
gogo написа:Това са цени без доставката. Давам ги така, защото не можах да разбера цената на доставка до БГ на Omapure. А тази на iHerb е символична - 4$.
Manya написа:gogo написа:Това са цени без доставката. Давам ги така, защото не можах да разбера цената на доставка до БГ на Omapure. А тази на iHerb е символична - 4$.
Omapure се доставя само чрез UPS и за 1 опаковка цената на доставката е 55$, с увеличаване на бройката (с предлаганите възможности от 3 или 5 опаковки) цената на доставката скача. За 5 бройки сумата излиза 272.19$ с доставката.
IMPORTANT MESSAGE
There is a slight problem with your order. (See below.)
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.
Violka написа:Gogo и всички компетентни , а какво ще кажете за това рибено масло http://www.barleansbg.com/fish_more.html. Поне това което аз разбрах, е че в 1 капсула има 1000 mg DNA и EPA. Дали е така?
Drago написа:Здравей pipilota , благодаря за светкавичния отговор. Убеди ме ! Ще се възползвам от съвета ти и още днес ще ги поръчам.
Поздрави и успех !!!
Violka написа:Gogo и всички компетентни , а какво ще кажете за това рибено масло http://www.barleansbg.com/fish_more.html. Поне това което аз разбрах, е че в 1 капсула има 1000 mg DNA и EPA. Дали е така?
pipilota написа:Аз лично не съм фенка на Gogo...
Italiano написа:Всъщност, ако съдържанието на това масло Барлийн'с е наистина 1000, то тогава, вместо 5 капсули от гоговото, ще се пият само по 3 на ден. Което сваля цената. Но не знам доколко е качествено това.
pipilota написа:Гого, не знам какво съм писала, сега си препрочетох изречението, и го редактирах съответно.. Нямам идея какво съм искала да кажа, и + това на латиница...нещо се е бъгнало в клавиатурата ми като копирах марката на маслото, че не ми се пишеше (това помня, че копирах )...Sorry Man.... Как можеш да си помислиш, че съм те разлюбила... та ти си ми една от големите слабости тук...наравно с Гази и Ити
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта