Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
TheCatCharli написа:На стевиите, които съм взимал от Iherb за съдържание пише 0 г. П,0 г. В и 0 г. М. Но то няма как да е близо до грам при положение, че това съдържание е за доза - Serving Size: 5 Drops (0.16 ml)
Вчера влезнах в магазин за здравословни храни и имаше стевия на прах за 5 лева. Въздържах се да я взема заради етикета. Съдържание на Въглехидрати 90 гр. на 100 гр. На мен ми се стори много. Какво ще кажете. Става ли за взимане? Цената е доста добра.
TheCatCharli написа:На стевиите, които съм взимал от Iherb за съдържание пише 0 г. П,0 г. В и 0 г. М. Но то няма как да е близо до грам при положение, че това съдържание е за доза - Serving Size: 5 Drops (0.16 ml)
Вчера влезнах в магазин за здравословни храни и имаше стевия на прах за 5 лева. Въздържах се да я взема заради етикета. Съдържание на Въглехидрати 90 гр. на 100 гр. На мен ми се стори много. Какво ще кажете. Става ли за взимане? Цената е доста добра.
eldass написа:Скрит текст:
Те, когато са на промоция можеше да се купи само 1 бройка за 1 евро. Така че, не си пропуснала. Аз пробвах 2 дни след първата поръчка да направя нова, но вече си беше на редовната цена. Не успях да излъже систематаKarrita написа:Втората много ми харесва, съжалявам, че не взех повече като бяха на промоция по 1 евро.
Karrita написа:
Втората много ми харесва, съжалявам, че не взех повече като бяха на промоция по 1 евро. Ама взех една за проба и после свърши промоцията
От доста време се каня сега да взема за проба от първата в течен вариант, ама сега пък Хипо вика, че нагарча....
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта