Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
hristina64 написа:Ето и показателите: 1softgel , ERA 180 mg., DHA 120 mg. Моля помогнете! Благодаря!
Mila написа:Здравейте,от 2 седмици пия рибено масло и се чувствам едно отпуснато,спокойно и много ми се спи.При някой друг случвало ли се е това усещане?
GODzillata написа:Привет, Гого!
Ти се превърна в своего рода експерт по маслата, та да те питам какво мислиш за маслата, добивани директно от водораслите, без да минават през рибите, трупайки по този начин вредни вещества, които после я се пречистят, я не.......визирам продуктите Омега -3 от микроводорасли, като например --> това и други подобни.
Би ли преровил iHerb и да препоръчаш най-добрите масла от водорасли?
Mila написа:Mila написа:Здравейте,от 2 седмици пия рибено масло и се чувствам едно отпуснато,спокойно и много ми се спи.При някой друг случвало ли се е това усещане?
gogo написа:Mila написа:Mila написа:Здравейте,от 2 седмици пия рибено масло и се чувствам едно отпуснато,спокойно и много ми се спи.При някой друг случвало ли се е това усещане?
Здравей Мила,
Рибеното масло не би трябвало да те кара на сън. Мога да изкажа обаче една хипотеза, която при мен беше си факт. Аз преди да започна Зоната имах високо кръвно и приемах медикаменти. По едно време и аз започнах да изпитвам подобни чувства на твоите. Оказа се, че кръвното ми е ниско. След спиране на хапчетата за кръвно, което стана по препоръка на лекаря, нещата се нормализираха. Така че провери си кръвното налягане. За това се сещам. Успех и пиши дали има развитие твоят проблем.
Mila написа:Здравейте, освен това чувство на отпуснатост ми се появиха и проблеми със стомаха,киселини и оригване.Възножно ли е да е от него или ми се е възбудил гастрита?
gogo написа:Mila написа:Здравейте, освен това чувство на отпуснатост ми се появиха и проблеми със стомаха,киселини и оригване.Възножно ли е да е от него или ми се е възбудил гастрита?
Би ли написала кое рибено масло приемаш?
Mila написа:gogo написа:Mila написа:Здравейте, освен това чувство на отпуснатост ми се появиха и проблеми със стомаха,киселини и оригване.Възножно ли е да е от него или ми се е възбудил гастрита?
https://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Ome ... gels/65844. Ето това приемам по 2 капсули защото се чувствам ужасно,но пък относно тревожността която имам ми действа перфектно.Незнам какво да правя.
Mila написа:gogo написа:Mila написа:Здравейте, освен това чувство на отпуснатост ми се появиха и проблеми със стомаха,киселини и оригване.Възножно ли е да е от него или ми се е възбудил гастрита?
https://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Ome ... gels/65844. Ето това приемам по 2 капсули защото се чувствам ужасно,но пък относно тревожността която имам ми действа перфектно.Незнам какво да правя.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта