Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Hippo написа: Искаше ми се да разбера и мнението на Пламчето, преди да се реша да си го взема.
Italiano написа:И сега се сещам да отбележа, че цената, която изчисляваме за 1 блок от протеина на прах, не е коректна, тъй като тя се увеличава заради удвоения прием на мазнини и така се удвоява цената на мазнините.
Karrita написа:Ити, като "габровец" ми звучиш
Manya написа:А аз, за ранообразие, днес получих ето този протеин. Ще го пробвам за утрешната закуска. В 42 г serving size - 25 г протеин, подсладен със стевия.
Italiano написа:Karrita написа:Ити, като "габровец" ми звучиш
По-скоро като държавен служител с държавна заплата, месечен наем и бебе вкъщи.
Бюджетът трябва да се планира, че иначе няма Зона-мона.
Gazilot написа:Имаше го и на няколко други места. Както и да е.
Още докато разучавах как да си направя гхи масло и се задълбочих какво точно се случва в процеса на добиването му, ми направи впечатление (а аз съм чувствителен на темата), че един от големите плюсове на гхи е, че полученото като краен продукт масло "е изчистено от белтъчния казеин, който повишава нивото на холестерина в кръвта".
Повтарям, не съм специалист, но по моята лаишка логика, не може отстраняването на казеина да е голям плюс при получаване на древен здравословен продукт и същевременно да се консумира на протеин в чистата му форма. Или може би е за хора със артериални съдове без никаква плака, които могат да позволят 20 годишната му бъдеща консумация. После се поразрових, и в много материали намерих подкрепа на моята логика. Тука е най-синтезирано:
тук
и тук
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта