Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:А аз, за ранообразие, днес получих ето този протеин. Ще го пробвам за утрешната закуска. В 42 г serving size - 25 г протеин, подсладен със стевия.
С транспорта не излиза по-евтино. Този грамаж май се доставя само със скъпите пощи. И ще трябва да ходя до митницата. Като включиш и такситата.... А и ще го чакам 20 дни поне. А и мога да си разреша да си го закупя и по-скъпо.GODzillata написа:Защо не го взе от iherb, по-евтино е.
Manya написа:А аз, за ранообразие, днес получих ето този протеин. Ще го пробвам за утрешната закуска. В 42 г serving size - 25 г протеин, подсладен със стевия.
Hippo написа:Manya написа:А аз, за ранообразие, днес получих ето този протеин. Ще го пробвам за утрешната закуска. В 42 г serving size - 25 г протеин, подсладен със стевия.
Маня, от този протеин има ли и с други вкусове или има само с вкус на шоколад?
venci68 написа:Въпрос към, Ити, този протеин дали става за печене?
venci68 написа:Здравейте, на "бидончето" има картинка на ягоди и киви и така пише отдолу. На вкус си е чиста ягода . Направих протеинов шейк на сина си, но не остана доволен, имало вкус на брашно . Аз закусих овесени ядки с протеин и малко фъстъци. След около 3 часа изведнъж огладнях и се наложи да обядвам малко по рано. Май протеина повишава апетита .
Manya написа:Още не, за закуска си дояждам тиквения сладкиш, който направих. Така че ще почака поне още ден преди да бъде отворен. Предполагам, че ще е приятен, все пак е шоколадов, а май всички обичат шоколад (за мен само горчив ако може , с мента или чили . То такова ще е и смутито , което ще съчиня). Хареса ми, че ще ми излезе по-икономичен от препоръчаната доза, ако правилно съм изчислила, че ще са ми необходими 35 г, за да направя 21 г протеин за 3 блока.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта