Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
marista написа:Благодаря за отговора, Маня.
Как съхранявате конкретно това рибено масло. Чета на опаковката 20-25 градуса. Случвало ли ви се е да граняса?
sidtus написа:Здравейте,
Сигурно знаете, че тази Събота и Неделя iherb правят 20% намаление на всички Омега 3
Някой дали си е поръчвал от това масло - не пише, че е молекулярно дестилирано, а дневния прием излиза доста сносен?
http://eu.iherb.com/Jarrow-Formulas-EPA-DHA-Balance-240-Softgels/7929
Поздрави
Katerinka написа:Ужас колко са вдигнали маслото!!!
Desi_1234 написа:Здравейте, току що направих регистрацията си и веднага искам да задам въпрос. Бих искала да поръчам рибено масло от IHerb за детето си. Доколкото четох в Зоната Вие имате опит с продуктите в този сайт. Детето ми е на 5 г. и бих искал да поръчам продукт на перлчки или капсули, който да е подходящ за деца и да бъде с по-голямо съдържание на DHA вместо ЕPA ( това е по съвет на специалист). Всички продукти които разгледах са в течно състояние, но вече опитах с течно рибено масло Ескимо - детето ми не иска да го пие, дори повърна. Научила съм го да приема капсули с размер на антибиотик. Нуждая се от съвет за подходящ продукт с такъв размер на капсулите или по-малки.Благодарв предварително.
Маня написа:Кейт, той не е включен в отстъпката от 20%. Само някои рибени масла са включени. Допускам че са такива, към които има или по-малко интерес или наближава да им изтече срока. Нормална практика на всички подобни сайтове. Сега вече е на цената на производителя.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта