Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
venci68 написа:Ити, реших да поръчам същия протеин като теб. Синът ми е 16 годишен и сутрин закусва овесени ядки, но ги подслажда със захар. Дали ще му е сладко, ако му слагам от този протеин? Като четох коментарите, направо се чудя какво сме яли толкова време.
Plam4e22 написа:П.Д. Днес си вземах чисто ново протеинче, направо ще се разбия от кеф- шоколад с лешник след тренировка- 9 км бягане изпих 3БП с ябълка и череши, а за мазнина черен шоколад. Чувствам се като един Херкулес
venci68 написа:Поръчката е приета, остава да пристигне. И аз си избрах за подарък шейкър. Не разбрах обаче за колко дни е доставката, ама когато дойде.
Plam4e22 написа:Каритка, в залата ми казаха, че това било много добро и аз го "награбих" като топъл хляб : http://shopping.bg/pharma-first-whey-best-1000-grama-surovatychen-protein Много ми е сладък, ама е страшно ароматен. Имам чувството, че похапвам торта "Неделя" , само че с разликата , че е далеч по-вкусно Излиза ми 1БП= 10 гр.
П.С. забележете цената...а сега забележете, че доставната цена му е 27лв... подскачам от кеф у нас
Hippo написа:А с какво е подсладен? Пише, че е суроватъчен протеин, значи ли, че не е изолат?
Това с цената не го разбрах, пише, че струва 49.90, а не 27лв?
Karrita написа:Hippo написа:А с какво е подсладен? Пише, че е суроватъчен протеин, значи ли, че не е изолат?
Подсладен е със сукралоза.....
За цената и аз не разбрах....?
А с какво е подсладен? Пише, че е суроватъчен протеин, значи ли, че не е изолат?
Italiano написа:27 лв. е, ако имаш възможност да си го купиш директно от доставчик.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта