Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
nympheacea написа:Моята каничка ще трябва да почака известно време......... купувам си нещо на 4 колела и съм брутално притисната финансово. Ако някой се престраши да си купи от БГ искам инфо и впечатления
milve написа:В посочените статии пише че приема на белтъчини създава киселинна среда в тялото ни.
Тоест всички да пием алкална вода нали постоянно ядем белтъчини....
Аз пак не разбрах откъде да си купя тест лентички ???
Ще пробвам най-достъпния пример с лимоните за две седмици да видя някакъв ефект и ще споделя....Незнам обаче какво да е съотношението -пресен лимонов сок и вода .Може би да се пие без да правиш гримаси
eldass написа:Снощи се сдобих със 100 тест ленти за рН с диапазон 5 - 8,2 рН. И започнах мащабно тестване на всичко каквото се сетих, но първо както и предположих урината ми е силно киселинна. Слюнката не. Оказа се чешмяната вода в София е 6,8 рН, а след филтъра на Брита става 5,4 рН, а аз вече 4 години пия само такава вода - ужас!!! И веднага нов опит със сода бикарбонат - получава се доста алкална вода 7,4 рН, която за сега ще трябва да пия докато преценя как да продължим за напред. Ще продължа да правя тестове, за да проверя дали действа содата.
eldass написа:Ах не знаех, че са кът.....подарък са ми от една аптека. Трябва да разпитам за подробности.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта