Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Karrita написа:Хора, дайте някаква стевия, която да няма остатъчен леко горчив вкус в устата?
Искам стевия, която да сладни много, без да се усеща...
HippoDel написа:Karrita написа:Хора, дайте някаква стевия, която да няма остатъчен леко горчив вкус в устата?
Искам стевия, която да сладни много, без да се усеща...
Аз не знам такава, която да няма остатъчен горчив вкус, но тази която е с възможно най-малко такъв, която аз съм ползвала е стевия премиум.
tanita68 написа:Здравейте и тук!
Да споделя. В сайта на iherb има промоция на стевия на Now Foods. Аз си поръчах това Now Foods, Better Stevia Liquid Sweetener, Glycerite, Alcohol-Free, 2 fl oz (60 ml) . Някой ползвал ли е такава и какви са отзивите за нея? Поръчах си и стевия на прах, ето тази Wisdom Natural, SweetLeaf, 100% Natural Stevia Sweetener, 4 oz (115 g), че тук всичките подсладители имаха освен стевия и малтодекстрин и разни други добавки, а и са много по-скъпи. Представям си ако има чиста стевия колко ще струва при положение, че тези смеси са толкова скъпи. На лято като се прибера в България може да си поръчам от тази, която препоръча HippoDel.
HippoDel написа:Аз имам и една напълно натурална, стрити листа, пак от БГ. Това е най-доброто според мен.
Karrita написа:HippoDel написа:Аз имам и една напълно натурална, стрити листа, пак от БГ. Това е най-доброто според мен.
Хипо, нагарча ли?
HippoDel написа:А имаше и един сайт, ако не се лъжа, можеше да се купи растение или семена за стевия, не помня точно. Май беше от Шумен.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта