Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
newwoman777 написа:Привет и тук!
В миналата тема,Гого,бях споменала,че започнах от това рибено масло
http://www.iherb.com/Now-Foods-Molecula ... tgels/8305
да давам на снима ми по три капсули....вече около 20 дена ги пие и е много тонизиран.....мисля,че вече мога по 4 да му давам(не видях как се преценява,когато човек е здрав колко броя са му достатъчни!
И цял живот ли се вземат?
gogo написа:Elina1 написа:Как се определя дневната доза? Аз в момента вземам по 3 капсули, но се притеснявам дали е достатъчно и дали не "хабя" маслото напразно.
Елина1, в закупеното от теб рибено масло в 2 капсули има 1,2 гр. EPA+DHA. За количеството EPA+DHA виж тук въпрос 55. Излиза, че трябва да приемаш поне по 4 капсули на ден, в зависимост от целта ти.
mnv написа:gogo написа:Elina1 написа:Как се определя дневната доза? Аз в момента вземам по 3 капсули, но се притеснявам дали е достатъчно и дали не "хабя" маслото напразно.
Елина1, в закупеното от теб рибено масло в 2 капсули има 1,2 гр. EPA+DHA. За количеството EPA+DHA виж тук въпрос 55. Излиза, че трябва да приемаш поне по 4 капсули на ден, в зависимост от целта ти.
Здравейте Гого, в обясненията за рибеното масло пише, че е добре да се избере продукт без съдържание на соя. Рибеното масло, което пиете вие пише, че съдържа Витамен Е от соя. Имате ли някакви притеснения от това? Знаете ли друго масло без соя?
mnv написа:Здравейте Гого, в обясненията за рибеното масло пише, че е добре да се избере продукт без съдържание на соя. Рибеното масло, което пиете вие пише, че съдържа Витамен Е от соя. Имате ли някакви притеснения от това? Знаете ли друго масло без соя?
dimi написа:Здравейте! От една седмица зонувам и чета подробно всичко в този сайт. Великолепни сте с разясненията, които давате и сте ми много полезни, за което едно огромно БЛАГОДАРЯ!
Искам да попитам ще правя поръчка от iherb на рибено масло и понеже ще ми е първа поръчка искам да поръчам Now Foods, Molecularly Distilled, Super Omega EPA , 240 Softgels, с International Airmail. С този курс на долара към момента, без таксата за доставка, 20 долара са повече от 30 лева (някъде към 34 лева ). А до колкото разбрах само доставки до 30 лева се получават по пощата. Това значи ли, че ще го получа не по пощата, а от митницата. Защото ако ще се разправям с митници, направо да поръчам две опаковки, ще имам по-голяма отстъпка от 10 % и отстъпка в доставката. Моля, някой поръчвал скоро да сподели. Става въпрос за получаване в София.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта