Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
monyy написа:Здравейте!
Аз съм чисто новичка и ми стана доста интересно да видя кой какво е решил да спортува. Аз лично ходя по един час в шест дена от седмицата и 3-4 пъти седмично започнах да правя тае бо вкъщи. В youtube си намерих един страшен треньор, който се казва Били Бланкс и много ме надъхва. Също правя упражнение за корема всеки ден по два пъти и се надявам като го съчетая със Зоната излишните 12 килца да изчезнат
Italiano написа:Аз сега играя футбол само веднъж в седмицата - понеделник.
Събота и неделя правим дъъълги разходки (3-4 часа) с бебока. Бутане на количка брои ли се за спорт?
Но ходим доста, де.
Лошото е, че, като се развали времето, разходките ще са кратки.
Тогава може да се върна на мача в сряда, но за това ще трябва да водим тежки преговори с жената ...
milve написа:Хайде и останалите да се разпишат в темата....кой, какво, къде....да си признава
Ако зачетем новия вид спорт на Ити (бързо бутане на количка) ще трябва да признаем и други подобни....Явно не ни липсват идеи
ZorrY написа:ако пък ми е спрял тока в блока - бонус - вдигане на 20 кг. до 4-я етаж си е силова тренировка, така че според мен си е спорт
pipilota написа:ZorrY написа:ако пък ми е спрял тока в блока - бонус - вдигане на 20 кг. до 4-я етаж си е силова тренировка, така че според мен си е спорт
Хехе, значи какъв е извода- да се молим да ти спират по често тока Хем икономично от финансова гледна точка, хем здравословно
Karrita написа:pipilota написа:ZorrY написа:ако пък ми е спрял тока в блока - бонус - вдигане на 20 кг. до 4-я етаж си е силова тренировка, така че според мен си е спорт
Хехе, значи какъв е извода- да се молим да ти спират по често тока Хем икономично от финансова гледна точка, хем здравословно
Тъкмо ще заякнеш, после мъжа си можеш да метнеш на рамо по стълбите
milve написа:Добре до тук сме с :
Ити - бързо бутане на количка....
Пламчето - експресно купуване на къща....
Зориту - вдигане на количка до 4-тия етаж....
Кариту- гъне кости в странни пози:)
Аз - банални танци и тренировки.
Хипо - е Вие със спорта
Ами Пипилота Виктуалиа Трансперанта Ефраим Ментолка- Дългото Чорапче ???
Ами бат Гази ???
Гого, Марианчето и най вече се чудя за Нимфата - къде забегна???
Ако не спортуват не е болка за умиране , а повод да си похортуваме .Интересно ще е Виж ако не зонуват е тогава не ми се мисли ......!
Да и Райнов къде се изпари ...........показа плочки , разбуни кошера със зонуващи дами и зачезна нанякъде си...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта