Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
titand написа:то човек трябва да си наеме готвач за да му приготвя храна ,ако може някой да ми обясни всичко за блоковете и за всичко ще му бъда много задължен и аз много искам да започна ,моля помогнете,защо ми се вижда всичко много сложно не знам
happy335 написа:Здравейте!
Искам да попитам какво мислите за млечната салата и тя ли е като млякото 1Б 1В?
happy335 написа:Здравейте!
Искам да попитам какво мислите за млечната салата и тя ли е като млякото 1Б 1В?
dani079 написа:Здравейте и от мен ,аз съм Дани ,утре за трети път ще влизам в зоната ,всичките ми опити са общо 12 дена )) леко ми е неудобно ,но това е положението , последното ми излизане от зоната беше заради независещи от мен обстоятелства и сега се надявам да няма такова прекъсване, че има доста за сваляне.Заредила съм хладилника ,фруктиерата ...сложих кантарчето да се зарежда ,абе въобще се подготвям за голяма работа да видим какви ще ги свърша ,от утре съм зонова ...хайде стискайте ми палци!!!
Poppy написа:Чичо Чарли,
Прочети детайлно първо дневника на Гого - viewtopic.php?f=11&t=58
Изчисли колко блока трябва да приемаш и как ще ги разпределиш. Ако имаш нужда от помощ - питай.
В раздела "Дневници в Зоната" повечето хора имат дневници и там, поне в началото пишат какво ядат, т.е. има примерни менюта. Давам ти пример:
viewtopic.php?f=11&t=60&start=16
Направи си и ти дневник и публикувай един ден предварително какво смяташ да ядеш на следващия ден, ние ще помагаме. Всеки яде различно количество храна, според блоковете, които му се полагат на ден. Хубаво е ти да си съставиш сам менюто, за да разбереш принципа, на който трябва да се храниш. В началото всички бъркат и това не трябва да те притеснявам. Моят съвет е първата седмица поне да планираш 1 ден предварително. Много скоро ще знаеш много добре какво и как да ядеш. Лесно е! Успех
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта