happy335 написа:Мерси много за бързия отговор!
Този овес има ли го в обикновените магазини?
Има го в диетични и био магазини. Също и на пазара, но там е насипен, на килограм и не е много чист. Също в руския магазин Березка, но там е доста скъп.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
happy335 написа:Мерси много за бързия отговор!
Този овес има ли го в обикновените магазини?
gstoicheva написа:Здравейте всички!
От няколко дни ме занимава един въпрос. Видях в таблицата, че виното е оцветено в зелен цвят. Това означава ли, че мога без проблем ЧЕСТО да си допълвам вечерята с 1 или 2 блока въглехидрати под формата на вино?
Благодаря предварително за отговора! Успешен зонов ден!
kate написа:Здравейте! Търсих, но никъде не успях да намеря информация за ряпа - какво количество, от кой вид. Ще ми помогнете ли?
gstoicheva написа:Благодаря ти Гого!
Ти си безценен съветник по въпросите на Зоната. Винцето е червено, домашно, т.е. знам, че е истинско и е от грозде, а не от химикали. Ще си го пия с кеф! Наздраве!
pipilota написа:Аз от известно време съм в малка гатанка На няколко пъти вече ми се случва едно и също- по пинцип всеки божи ден закусвам от 7 до 7-30 сутринта, и после обядвам в 12:00..всичко нормално , нали обаче събота и неделя естествено трябва да съм луда, за да стана толкова рано , и съответно си отварям окото около 9- 9:30, и закусвам към 9:30-10:00. Но после, вместо да тръгна да огладнявам към 1:30- 2:00, аз пак като по часовник, както през седмицата, започвам да огладнявам към 12 А закуската ми е една и съща, не е от закуската със сигурност.
Може ли организма ми толкова да е привикнал към определеното време за хранене, че без значение дали си ял 1 или 2 часа преди това, и каквото и да става, в 12 ч започва да ми щрака леко чувство на глад.. При мъжо например не е така, само аз съм сбъркана нещо, но това е от скоро, в смисъл от 4-5 седмици го забелязвам. Има ли някой от по стриктните в Зоната, на които да му се случва подобна щуротия ?
Karrita написа: Нещо обаче взех да свалям килограми - 700 гр и май ще трябва да увеличавам мазнината?!. Също така ми е малко трудно как да изчислявам смесените продукти, тоест ако протеини и мазнини примерно са почти равни какво правим?
Пипи имам и едно специално въпросче към теб - четох, че даваш на дъщеря си рибено масло и цинк против акне, кажи ми моля те в какви дози и за колко време да давам и аз на моята щерка? ( акнето й е слабо).
Засега това от мен, да не ставам досадна, ще се срещаме пак тук а и не само надявам се .
Лек и успешен Зонов ден на всички!
nympheacea написа:новоизлюпена О'зонка
Karrita написа:Здравейте приятели!
.... Също така ми е малко трудно как да изчислявам смесените продукти, тоест ако протеини и мазнини примерно са почти равни какво правим?
----
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта