Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Маня написа:По-разумно е да е поне на 9 блока, ...
Жоро написа:Маня написа:По-разумно е да е поне на 9 блока, ...
Специални поздрави от дамската част на колектива. Още от утре ще се възползва от този неочакван бонус (погалва си коремчето ) Доколкото разбрах от прочетеното от форума допълнителния блок е по-добре да го прибави към обяда и разпределението, което досега беше 2-2-1-2-1 да стане 2-3-1-2-1.
Приготвянето на ястия за Зоната Омега Rx изисква просто да се балансира броя на порциите протеинови, въглехидратни и мазни блокове в равни съотношения. Типичната жена се нуждае от 3 блока от всеки макронутриент на всяко ястие, докато типичния мъж се нуждае от 4 блока от всеки макронитриент. Закуските в Зоната Омега Rx се състоят от 1 блок от всеки макронутриет. Но нека отново да подчертая, не се вманячавайте в точни количества.
Katerinka написа:Не се отказвайте, в началото е малко трудно и досадно, докато човек му хяване цаката, но ползите са огромни, страхотно самочуствие, неизчерпаема енергия, изчезването на болежките, и още много. И моето семейство се храни по зоната, сега тормозя роднините , ама нещо ми се опъват
П.П. А какво е това пуски звучи апетитно
eli70 написа:Благодаря, Маня, трябва да препрочета книгата, явно, че нещо се обърквам с етикетите, засега ще карам само на нещата от таблицата, която е много удобно сдъвкана и за такива като мен.
Да я броя само за 1 БМ, така ли?
ПП. Извинявам се, объркала съм опаковката, понеже производителят е един и същ, но явно има различни чиа протеин.
Това е моята:
http://www.naturalniprodukti.com/%D1%87 ... 0%B0%D1%85
Katerinka написа:Ако нямат буби нищо им няма
Но не трябва да ги ядеш сурову
Katerinka написа:В странджанско биха ти казали :
Ляжи ти на тва ухо, ляжиии
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта