Italiano написа:Не купувай леща без етикет.
Съвсем наскоро правих леща и ми излезе 16 гр. за 1 ВБ по етикет.
След варенето се получи 50 гр. за 1 ВБ.
И моята леща излиза толкова.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Не купувай леща без етикет.
Съвсем наскоро правих леща и ми излезе 16 гр. за 1 ВБ по етикет.
След варенето се получи 50 гр. за 1 ВБ.
tanita68 написа:Аз си добавям мазнините и си пия рибеното масло независимо от мазнината на сьомгата, а при мен се получава често да си я хапвам. Хипо беше писала, че не добавя мазнини към пушената сьомга. Така че ти си прецени за това. Но рибеното масло си го пий.
tanita68 написа:Извинявай, Хипо , така ми е останало в главата. Явно съм се заблудила.
markizzz написа:Как да постъпя с храните,които нямат данни на етикета или просто да не ги купувам,забелязах го това едва след като ги бях взела,става дума за една риба тон в консерва,на която са изписани само калориите?
Усмихнат и ползотворен ден на всички
markizzz написа:Как да постъпя с храните,които нямат данни на етикета или просто да не ги купувам,забелязах го това едва след като ги бях взела,става дума за една риба тон в консерва,на която са изписани само калориите?
Усмихнат и ползотворен ден на всички
Hippo написа:О, щом тренира 11 блока със сигурност са му малко. Нека да яде по 12 или 13, всеки ден, не само в дните когато тренира. Може да е качил мускулна маса, щом тренира, Зоната помага за това.
Hippo написа:О, щом тренира 11 блока със сигурност са му малко. Нека да яде по 12 или 13, всеки ден, не само в дните когато тренира. Може да е качил мускулна маса, щом тренира, Зоната помага за това.
Ти къде му изчисли колко блока му се полагат?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта