Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mera написа: Единия въпрос е свързан с ежедневието на работещ човек (каквито са почти всички от вас). Как да се справям с обедите и следобедните закуски извън домашната кухня. Аз работя в офис и не ни дават да се храним в него, т.е. трябва да е навън. По настоящем обядвам по заведения за бързо хранене или заведения с обедно меню. Вие как се справяте с това? Това общо взето ми е най-сложният за решаване проблем.
mera написа:Другото е че отидох в книжарницата за да си купя книгата за Зоната. Имаше 3 книги. Аз си взех "Ние и зоната", защото пишеше, че е съобразено с българските условия а и имаше много рецепти. Но ми се струва че има някакви разминавания вътре с това което четох в сайта. Та въпроса ми е мога ли да се водя по тази книга или наистина има разминавания. Забравих да кажа, че автори са Папазова, Куруиванова и Калейчева.
Triwiz написа:Благодаря за отговора! Но въпроса не ми беше, дали само сьомга ще ме отведе в зоната, като цяло съм разбрал пропорцията, която трябва да консумирам, просто самите съставки не са ми напълно ясни... Въпросът ми е, че сьомгата, ако изям 1 Блок протеин от сьомга, който е 42гр., той освен протеина, който съдържа, в него има и 5 гр. мазнини, а това надхвърля нормата, която е от 1.5 гр мазнини на 7гр. протеин. Въпроса ми е по-скоро, че мазнините които съдържа самата сьомга не се броят така ли, а трябва да си набавя отделно, чрез маслини например, освен това?
Triwiz написа:Благодаря ви много за отговорите! Като цяло, аз от много време спазвам хранителни режими, които са били много и различни видове. Знам етикетите почти наизуст на всички хранителни добавки Последният режим, който спазвах беше без въглехидрат (знам, че като хора от Зоната цифрите ще ви стреснат, но реално имах доста голям ефект, просто не мисля, че е здравословно и искам да видя какво ще стане с този режим). Ядох по 1кг риба на ден + 3 литра вода и една доза протеин на прах. Състоянието, което Бари описва е "кетозис", но вече спрях да виждам ефект от него, понеже го правя доста дълго време, дори ми интересно, дали някой от такъв режим е преминъл към Зоната и дали е подобрил резултаа си?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта