Привет!
Само да се обадя, че и аз съм в и около Зоната, чувствам се чудесно.
Вече малко над месец, с леки отклонения, просто сезонът е такъв, че повече пътуваме или се храним навън, но от толкова много мерене се понаучих на око да преценявам за такива случаи. Отделно си правя зонова баница, въпреки, че е червена заради корите, поне е балансирана за тогава, когато не съм вкъщи. А е и много
и имам за повече време.
Килограми не съм мерила, но на обиколки съм свалила по някой и друг сантиметър, най-вече от коремната обиколка.
Голям плюс за мен е, че не се задъхвам като се движа, за пръв път от години насам не се и уморявам, дори се пренатоварвам, без да усетя, чак вечер разбирам по болките в краката.
Сезонът е подходящ да мина изцяло в зелената зона, междинните ми закуски са предимно диня със сирене от известно време, така трудните ми въглехидрати в основното хранене ги докарвам лесно с домат и череши в момента, понякога варен картоф.
Всъщност, сутрешният троен блок ми остана най-труден, защото тогава най-много бързам и е съвсем еднообразна - всяка сутрин - зонова пица. Правя я през три дни за по три дни.
Ми, това е от мен, много се радвам, че ви намерих.