Re: Готвене и рецепти в Зоната - част 2
Публикувано на: Пет Окт 30, 2015 3:47 pm
Тези мъфини верно упорито създават проблеми При рецептата "Мъфини с овесени трици - II вид" маи грамажа на съставка:
1 ч.ч. кисело мляко - 2БП + 2 БВ
е причината за главоболията ми. По грамаж от таблицата слагам 440 гр. кисело мляко 0,1% за да са 2 БП + БВ и сместа се получава доста повече като количество от вместимостта на формичка за 6 стандартни мъфина. Мисля че спокоино можех да направя още два мъфина и пак щеше да остане малко.
Отделно изключих фурната малко след като придобиха хубав загар като тези на снимката, но отвътре бяха още сурови. Майка ми казва, че може да е от смлените ядки които ползвам за 6БМ. Ядките прецаквали малко печивата или нещо подобно. Понеже формичката преливаше от всяко гнездо се наложи да я сложа в тавичка първо и цялото нещо във фурната. Възможно ли е заради допълнителния съд да са останали леко сурови отвътре? Идеи?
1 ч.ч. кисело мляко - 2БП + 2 БВ
е причината за главоболията ми. По грамаж от таблицата слагам 440 гр. кисело мляко 0,1% за да са 2 БП + БВ и сместа се получава доста повече като количество от вместимостта на формичка за 6 стандартни мъфина. Мисля че спокоино можех да направя още два мъфина и пак щеше да остане малко.
Отделно изключих фурната малко след като придобиха хубав загар като тези на снимката, но отвътре бяха още сурови. Майка ми казва, че може да е от смлените ядки които ползвам за 6БМ. Ядките прецаквали малко печивата или нещо подобно. Понеже формичката преливаше от всяко гнездо се наложи да я сложа в тавичка първо и цялото нещо във фурната. Възможно ли е заради допълнителния съд да са останали леко сурови отвътре? Идеи?