Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
И за мен ,аз дори се запасих от арабски магазин с тахан Винаги съм се чудила още нещо -колко гр.е 1супена лъжица авокадо ,(някой да го е мерил) че и него много го обичамeldass написа:Сега забелязах, че таханът е посочен като 1/2 супена лъжица мазнина тук в таблицата, в сайтовете на Зоната е 1/2 чаена лъжица. А и има логика, всички мазнини са малки количества, защото са много калорични /само авокадото е супена лъжица/. Изчислих и по етикет един блок мазнина е 2,88 гр., което е половин чаена лъжица. Това е лоша новина за мен, а аз си лапах смело таханче, когато ям сух протеин...
Благодаря ти ! Сега ще си го запиша в папката.eldass написа:ginette, дано не ме лъже паметта - 18 гр.
Manya написа:Подправките не се броят в Зоната. Както казва Бари, те са "free". Подобно е и положението със спанака, ако добавиш 100-тина грама към салатата си. В подправките влиза и чесъна. Но има зонковци, които и него го пресмятат
Добре е в първите месеци в Зоната да избягваш прясно мляко.
julypv2 написа:Добра вечер, ЗоНовЦи,
тези дни все да ви питам и все не остава време: мислите ли, че ще излезна от зоната ако пия домашна лимонада направено от следните продукти:
1 лимон, 1 л. вода, джинджър 1 ч.л. За по-вкусно се слага медец, но на мен следващите 2 месеца не ми е позволено. Та без медеца, дали бих могла да си го разпределя за деня на 4 чаши и да си го пийна. Това е доста и очистващо.
Да ви кажа, че от 3 дни кантара показва точно 71,00. Ни по-вече, ни по-малко. Дори си помислих, че нещо не е наред, а е нов. Заради зоната си го купих. Добре, че мъжо се тегли и разбрахме, че е наред.
Усмивки.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта