julypv2 написа:Исках да ви питам и друго нещо, когато сте в зоната часовете и блоковете за тях трябва ли да се спазват стриктно? Например, дали ако единия ден закуската ми е в 9 и се съобразявам със съответните часови диапозони, тогава си правя дневния ритъм според това, че закуската ми е в 10. А в друг ден закуската ми е в 8 и целия часови ритъм го нагаждам според закуската в 8. Или трябва всеки ден по едно и също време?
Аз работя като преподавател по приложно изкуство и точно 17.00, когато трябва да ми е следобедната закуска имам група, прибирам се към 6. И последните два дни, вече беше започнало да ми прегладнява и изядох своите 2 блока за вечеря, като оставих останалите два блока за късната вечеря. Мислите ли, че правилно съм постъпила или по-добре да се съобразявам с разпределението и да търся други начини как да прилапам набързо без да ме видят децата в 17.00ч. Тук ще имам нужда от помощ за да видя какво мога да си направя за тези закуски, освен мъфините. Не мога да хапвам кисело мляко, защото трябва да е нещо, което да прилапам набързо.
Благодаря
В Зоната не се спазват определени часове за хранене, а точно определен интервал между храненията. Между 2 хранения не трябва да има повече от 5 часа. За 17 часа можеш да помислиш и например за напитка от протеин на прах с някакъв въглехидрат и ядки за мазнина. Тук спецът определено е Маня.