Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Не е проблем. Даже дай и карта, ако има!
Tatyana написа:
Нещо не ми се получи с картите . Докато съм на адреса излиза и тук, като изляза от тази карта, тогава изчезва точния адрес...Не знам как да го оправя така, че помагайте
Tatyana написа:Мерси, Танитка
Мисля, че вече картата работи (след 5-6 опита) . От линка също се вижда адреса.
Някой беше питал къде може да се намери овесено брашно в София. Всякакви брашна вече правят на място в магазина за здравословни храни на ул. "Екзарх Йосиф" (до Халите). Каквото купиш на момента го мелят на брашно. Но овеса, който взех от тях преди 2 седмици, отказаха да го смелят. Има и нахут. Доста са разширили асортимента като цяло.
HippoDel написа:Tatyana написа:
Странно, защо отказаха да ти го смелят. Нали мелят брашно на място? А нахут мелят ли или той е доста едър за техните мелници?
Здравейте на всички зоНбита!
Вижте какво намерих днес докато се рових из нета: разсад от стевия. Аз няма как да се възползвам, но някой може да иска да си засади.
amaZONka написа:Здравейте! Дано това да е темата Напоследък чета за супер храните. И опитът ми е показвал много пъти, че почти всичко, за което се тжърди, че е много полезно и диетично се оказва, че е само реклама и нищо общо с реалността. В този ред на мисли знаейки, че някои от вас много четат и се информират предварително за всичко ново на пазара - какво мислите за годжи берито. Мисля да си купя, но предполагам има значение под каква форма - сушени плодчета или листа, които се правят на чай, варите ли го, по колко грама ..? И изобщо има ли нещо, за което да внимавам като си го избирам. Същото и за кокосовото масло (студено пресовано) - полезно или вредно. За него много противоречиви неща прочетох и се чудя..
amaZONka написа:Благодаря, gogo! Аз гледах тук в един Био магазин и беше на цена около 13 лв. кокосовото масло (300-400мл)
gogo написа:amaZONka написа:Благодаря, gogo! Аз гледах тук в един Био магазин и беше на цена около 13 лв. кокосовото масло (300-400мл)
Вярно е, че това кокосово масло е 13$, но пък е екстра върджин и 100% органик. Струва ми се, че това има значение.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта