pipilota написа:Ми айде де, снимай и пращай, да ги изтипосаме в сайтаА аз да споделя какво готвих снощи
КАША ОТ СПАНАК Мъжо много харесва тая бърканица
Да няма проблеми само да наготвя и ще снимам,а утре мисля да пробвам спаначената каша

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Ми айде де, снимай и пращай, да ги изтипосаме в сайтаА аз да споделя какво готвих снощи
КАША ОТ СПАНАК Мъжо много харесва тая бърканица
pipilota написа:аз по принцип такива домашни доматени сосове ги смятам по 1/4 или 1/2 чашка:)
тина как го изчисляваш сокатина написа:Аз също ползвам домашен дом.сок и доста често си правя супа.Много я обичаме и свършва за нула време.Изчислявам си В.Б. и само после си добавям П.Б.Та и домашните ми ядат зоново
snow_angel написа:Много вкусно звучи, но гъбите 180 гр са 1/2 БВ, не 1/4. Това с една хубава огромна зелена салатка ще е перфектно
pipilota написа:Bach, аз не съм чувала тази дума лимецКакво е това? дай някой линк да го видим
![]()
marianapanova![]()
Страшна си. Сега се прибирам от работа, и какво намирам - една вкусотиика
Довечера ще си направим твоята вечеря, и ще видя какво ще се получи
и веднага ще докладвам после
roksi написа:момичетатази пшеница-лимец сме коментирали при кълновете
![]()
да добавя и аз мнение за тиквата ,приготвена солена ,като яхния е много вкусна,опитвала съм няколко пъти в арабските страни като сме ходили,по нищо не отстъпва на картофите по вкус,но трябва да е по мазничка за да е вкусна и разбира се подходящи подправки , благодаря Марианка,че ме подсети .
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта