Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Бях си поставила за цел 20 кг,но вече стават 17,7кг в продължение на няколко седмици кантара ми беше замръзнал както казваш ти pipilota но ето тук за една седмица само 1.200свалих дано да не е прекалено! Започнах зоната с 107 кг. сега съм 98.7 целта ми за сега е 80кг само не се плашете от цифрите миналата година по това време бях 120кг но благодарение на Зоната свалям Желая ви много успех!pipilota написа:marianapanova Ихааа, бравоо 8.5 за 3 месеца си е истинско постижение Ако не е тайна, колко килограма имаш да сваляш още ? Най-интерсното в Зоната е, че понякога кантара замръзва, и стрелката не мърда надолу със седмици, и после се събуждаш някоя сутрин и гледаш цяло кило минус Винаги съм се чудела защо е така, но е факт Така беше при мен и при мъжа ми.В началото всичко вървеше гладко, после вече към края, при последните килограмчета се получаваше това временно замръзвае на кантара Хайде успех, продължавай в същия дух, и скоро ще се наложи да обикаляш магазините за нови дрешки с по-малък размер )
zepi написа:Ей, marianapanova мори ме черна завист!
Пиеш ли рибено масло и какво. Радвам се на успеха ти разбира се. За съжаление цифра
та 120 е и моят кошмар. За съжаление за около месец съм свалила само 2 кг.
zepi написа:Ей, marianapanova мори ме черна завист!
Пиеш ли рибено масло и какво. Радвам се на успеха ти разбира се. За съжаление цифра
та 120 е и моят кошмар. За съжаление за около месец съм свалила само 2 кг.
pipilota написа:marianapanova Съвсем НЕдей да се притесняваш. Всичко си е наред при теб, в първите месеци при много хора се случва да смъкват малко по-бързо, тъй като се отърват от задържаните течности, като намлят нивата на инсулина Нормалната загуба на тегло в Зоната е между 3-4 кг на месец. Аз исках да кажа на zepi да не се притеснява, че при нея нещата стават по-бавно от нормалното, и да не се стреми към бърза загуба на тегло. При теб всичко си е на ред, и продължавай така:) Ще чакаме да докладваш другия месец какво е положението
тина написа:Здравейте.Аз месото честно казано го меря само сготвено.И аз доста се чудих защо е тази разлика.И от мен едно питане.Соева кайма ползвате ли и в какво количество?Като гледам етикета на 100гр са 58%протеини 0%мазнини и 28%въглехидрати.Ставали за нещо това или да го хвърлям
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта