Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Psy-Ho-Ho написа:Е да всички количества се старая да са балансирани. Имам предвид като мазнини ми се струва добре и определено не е като повечето сирена на които днес обърнах внимание. Досега не бях се заглеждал толкова във стойностите за 100 гр. Преди няколко години като бях пак в режима тази информация я нямаше и повече хапвах сирене. Сега като видях за 14 гр. белтък и 27 гр. мазнини в повечето сирена повече няма да хапна. Като говорехте тук във форума, че сиренето във форума в Сащ го смятат за мазнина направо се чудех дали тези хора не са Хо-хо, но явно не съм бил запознат. Според мен тези 5 гр. мазнина за 100 гр продукт са приемливи. Вие какво ще кажете?
pipilota написа:Mи хубаво е, ама няма дам $ 45.95 за 10 хартиени пликчета . На Сиърс маслото е 49.00 $,което ми се струва по-добра инвестиция
Crunk написа:Значи моето разследване стигна до тук. Мисля, че съм се заблудил с това УХТ за киселото мляко. УХТ (Ultra High Tempriture) е нова система за обработване на млякото с цел удължаване на срока и други ползи ето един линк:
http://propackmagazine.bg/bg/%D0%A1%D1% ... 0-UTH/159/
Доколко е полезно и вярно всичко това не знам.
Crunk написа:Хах вярно, тя статията от 2011 г . Явно съм се филмирал много в началото на тази година ...
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта