Айдеее, днес е 3ти денннн, я да видим сега кой какви ги е надробил
kitty-71, благодаря ти , че отдели време да си поправиш доклада. За вчера свършваш със 6 пчелички. За днес- ще минеш между капките със свинското, и ти давам зелена пчеличка. И поздравления за спортния дух, ходенето пеша и за планка
Свършваш деня с 8+1
ТониЕлис, състезател №1, първа се записа, голяма мераклийка, и алчнаааа, ненаситна...3ти ден фърчи като луда
и хваща пчели Геройчета...луд умора нямааа
За обяда ти, заслужаваш си мерителната пчеличка, като гледам количествата които си изяла, не мисля, че малки разминавания са те изкарали от зоната, а и вече 3ти ден стриктно си в кошера, и това е успокоило водите в твоето море...
След месец-два стриктен престой в зоната си представете, че тялото ви е станало вече едно спокойно море, с гладка повърхност, от което лъха спокойствие, а от долу кипи живот...в момента в който се намаате като хамали, си представете че сте измяткали огромни камъни в това тихо и спокойно море, и водата се разлисква на километри, и предизвиква страхотно вълнение, което поврежда сума ти и живот, който е под водата...ако се задържите повече от 2 месеца стриктно в зоната, несъмнено ще усетите дори и най-малките вълни и гадното чувство на повишен инсулин...дори след изяждането само на една ФаФла
Zasmenka,състезател №9....мамка му и планк а?
Споко, до края на състезанието трябва да спечелиш поне една такава пчеличка, но това зависи само от теб, и от всекидневни опити....и все пак огледай се да не би да правиш нещо грешно...Закуската ти е като една от моите редовни закуски
Ама аз тук таме отхапвам и по един блок печен кренвирш, че ги обожавам..
от време на време разнообразявам, но с качествни кренвирши
Относно овесените каши- просто от любопитство, уточнявайте ми ако не ви затруднява какъв е овеса, дали пълнозърнест или от онези преработените ядки. И другото- прави ми впечатление твърде многото млечни продукти в менюто ти...което много не е за предпочитане. Гледай един два блока през деня да замениш с белтъци (чист протеин) или някакво месо....ако ти е възможно разбира се, просто съвет. Завършваш със 6 пчелички.
Перла, състезател №4, прилежната, подредента инатеста пчеличка...как само се мазни с тези разкошни отчети...
И бреййй, какво е туй ходене, 5 км...Малкия Мук
И туй твойто Мъж...може ли така да те изкушава....браво за ината, страшна си. И ти 3 ти ден си с пчеличка герой..още 2 дена и ще хапнеш голямата Майка Пчела..браво
Оо,
лилит-кюф-кюф-те-то
Ама много се смях и аз с туй твойто треперене, и се чудих как ли изглеждаш в ролята на "жертва на домашно насилие" спазваща зоната
А за спортната пчеличка,определено ти се полага. И за планковете...всички които издържате по минута, увеличвайте с колкото можете, и докладваите с колко секунди подобрявате,..не се измъквайте само с една минута...прогрес пчелички, прогрес му е майката
И ти си вече 3ти ден с пчеличка герой. Бравооо
Изи , ще ти дам спортната, пчеличка, но уточнявай по колко време вървиш с домашните любимци, целта е да имаш поне 30 минути ходене на ден.. И айй, какъв съобразителен мъж си си намерила.....представям си детето кво ли си вика...тия са изкукали
И днес от както си почнала състезанието не се даваш..шампионка ....трети пореден ден си 8+1
Suzi, музи, ето я другата подмазвачка...подредена, изгладена, прилежна, с едни красиви за очите доклади....майкооо, перфекционизъм
и само да кажа, за виното- то години наред си беше в зелената графа, сега Барито го е сложил в не особено приятната графа, но ние тук ще си го броим за зелено, само ако е на едно хранене, ако има 2-3 хранения с вино.....ще има санкции. И Сузи, не те знам как ще справяш докато пътуваш, но ти го можеш, знам те . И ти си една зубърка днес..8+1..скука просто
chern0koskaааа, каква гръмка клетва за казване на истината
И браво за подкрепата от страна на колегите...обикновено повечето ги бъзикат, за това ти си една щастливка с такива хора около теб. Разкажете как реагират тези около вас, семейството ви, приятели, колеги, тези които знаят за състезанието, мислят ли си колко сме изкукали, или обратно...клюкйте и нещо на страни, че сте се превърнали в едни зубърки само
А за вечерята ти какво да кажа..освен да ти пожелая да ти гори бушона неуморно
за хрупкава коричка
И ти свършваш деня скучнооо 8+1
Силвия,ми какво да ти кажа...препускаш към манастира...да водиш един безгрешен Бариудобен живот в мир и спокойствие с твоите вътрешности..
.пълна скука...ми не ви ли се иска така да кръшнете бе, нещо да пофлиртувате с нещо мъжко...пълна скръб.....
Трети ден си пълна отличничка 8+1
Дани, мани, Дани, ама мани...смях се с глас, ама се смях..насълзиха ми се очите...
само си те представих в магазина как се въздържаш да не зариташ невинните околни дишащи...
с онзи крив мълчаливо-смъртоносно заплашителен поглед......3 пъти го четох и 3 пъти се смях от сърце..... после отидох до тоалетната, да чуруликам, и седя и чуруликам, и като се сетих пак и взех да смея сама в тоалетната....луда работа Ми Амор.
dani079 написа:Днес имах много голямо изкушение
седнах да пия кафе ,ама пих вода , а така ми се пиеше един горещ шоколад
не е истина просто , после ходих да си напазаря за седмицата в лидл ,а от там преди да вляза в зоната всеки път си купувах кутия шоколадови
бонбони ,е днеска хора ръката ми трепереше да сложа една кутия в количката,устата ми се напълни със слюнки ,абе беше голяма трагедия ,но удържах може би защото бях с мъжа ми ....досрамя ме ,човека влезе в зоната заради мене щеше да е голямо предателство
,той да пълни количката с броколи и карфиол ,а аз се задявам с бонбоните
Е то няма такъв инат...добре, че е бил твойто Мъж, да те хване срам...аааа, голям срам, голямо чудо
Шегата на страна мила Дани, но заслужаваш голяма похвала за проявената воля..след известно време самичка ще се учудиш на себе си как ще подминаваш рафтовете със сладко без да ги забелязваш...знам, че не ти се вярва, но след време ще си говорим
И за обяда ти- искрена завист ми падна отново.....какво нещо е да си професионален гениален готвач, позволяваш на разнообразието да вирее в твоята кухня
И ти като повечето....отличничка за деня 8+1
А и за планка....бравус бе бейби, смело напред
Kriss, Божеее, какво виждат очните ми ябълки
Нима е истина това...и вярвам в чудеса
Е бравус Киси, значи можело, а ?
И никога не пропускай нощната закуска.....не знам при вас как е, но аз ако не хапна нощната закуска, и на другия ден все ми гладнее между храненията, изобщо ми се прецаква деня и се изнервям много.....айде и ти за първи ден си спечели място при зубърките....но сега да не се възгордееш, и утре да омацаш пейзажа..съкън....пепел ти на клавиатурата
snowflake .....и ко прайм сега
Къде си ти, къде си..защо така без капка жал удари моето сърце..защо така ми се изплъзна от моите ръце...Без наше знание отсвири приказното състезание...мамка му
Е, мили пчелички, благодаря ви отново. Радвам се да прочета, че някои от вас наистина са щастливи и не съжаляват , че се втурнаха в това лудо състезание. Колкото и шантаво и налудничаво да изглежда от страни, това е едно абсолютно полезно и мотивиращо виртуално състезание. Аз много се гордея с вас, защото финала ще бъде много оспорван с такива магарешки инати, които не се поддават на изкушения....за мен най-голямата награда ще бъде не да ми благодарите, а да разбера, че аз съм ви засилила с колкото сила имам по баира, и от там вие сте продължили сами и смели по пътя на здравето. Айде аз след малко ще си лягам
, а на вас усмихната и весела зонова съботаааа