Хей момиченца кокиченцаааа
Тук съм, жива съм и ви чета, ама пусто време, едвам смогвам тия дни...използвам докато ми е дошла музата да работя по сайта, слагам рецепти, пуснахме рубриката
"Лично"в сайта , предполагам сте видели, и това изисква адски много време, да се обработи материала, да се направят снимките, да се сложат стрелкички, надписи, да е джиджено както се казва, всички онези малки детайли, които никой не забелязва, но оформят доброто ни позитивно излъчване
) и + добавих и много нови рецепти, и + ходя на тръстиката и + ходя в залата и в крайна сметка не мога да стигна до вас.
Но това не означава, че сега на 15ти няма да докладвате пак. Много сте сладки едни такива бъбривки..топли ми се сърцето, и Перличка каква е прилежна с тия менюта..
А за планка, помните ли в началото как всички издържахте едвам по минута, сега повечето са на 2 минути, а има и на 3 като мен....Аз като ви писах, че рекорда ми е 3 минути, не ви звучеше реално, нали? Всичко с времето.....ще стигнете и повече от три минути, ако правите като Перличка. Това е много полезно упражнение, което не изисква време и подготовка, ама ви гори резервните гуми по кръста....така, че ако трябва си нагласяте алармата за планк, за да не забравяте.
И поздравления на всички за свалените сантиметри, чета ви Пчелички, спокойно, Биг Пипи Брадър ви наблюдава.
Тези дни ще е така, докато ме държи музата да обновявам сайта, ще пиша малко по рядко, или ще бъда по-кратка...
Хайде целувки на всички ви
и никво мърдане от Зоната, само на 8ми ще е чийтинг дей, да знаете