kitty-71, нищо няма да ти навреди ако промениш блоковете за плато. Но това, че огладняваш по-бързо също те изкарва от зоната, и може би организма ти влиза в режим на запасяване така да се каже. Разбира се, че трябва да увеличиш блоковете, щом си увеличила тренировките. Увеличи ги с един блок и карай така една седмица. Ако нищо не се промени, тогава тръгвай по системата за платото. На мен на времето ми се е случвало да не мърдам по 2-3 седмици,(тогава нямаше инфо за Плато) и в един момент една сутрин скачаш на кантара и си цяло кило на долу
. Така, че всичко е възможно
Перличка, да, ще ми е интересно да докладвате всички килограмите си сега на 1ви Март..
Но ще е интересно да видим и сантиметри. При теб беше интересното, че с килограмите не беше свалила особено, но сантиментрите да, което означава, че си в Зоната
И няма да се даваш
Силвееее, какво направи Силвеее
Какво ядене на мазнини, какво мазно чудо
Карай, случва се, все пак си избрала по-малката злина, да се намааш с мазнини, от колкото с въглехидрати. Така де, ще мислим позитивно
И за цикъла, определено това се случв на доста дамски зоНбита, да имат повече апетит първите 2-3 дена, така че спокойно си пусни един блок отгоре за няколко дена, и после обратно в центрофугата на Зоната
Ух, и не мога да чакам да видя колко от вас ще докладват на 1ви и какви ще са резултатите