Винаги съм била изпълнителен човек, така че не ме затруднява този начин на хранене. Понякога не ми се яде толкова често, но ... щом съм се хванала на хорото, ще го играя.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Бари Сиърс написа:... класическото изследване на Кекуик и Поуан в лондонската болница „Мидлсекс" преди почти четирийсет години. В болнични условия били сравнени ефектите на различни диети за отслабване: общото при тях било, че дневният прием на калории бил все 1 000.
Ако намаляването на килограми беше просто въпрос на калории, тогава, независимо от тяхната форма, отслабването щеше да бъде еднакво при всички групи. Какво се получило обаче.
Групата, при която тези 1 000 калории се състояли от 90% въглехидрати всъщност си увеличила килограмите. При всички останали групи, чиито диети съдържали по-малко въглехидрати, отслабването било повече или по- малко осезателно.
Italiano написа:
Четете ги малко тия книги, де, не сте малки деца!
(това не го пише Бари, а аз)
Маня написа:
Но един съвет, ти сама можеш да се състезаваш в най-трудното състезание - това със себе си. Опитай и ще видиш колко е приятно, когато побеждаваш себе си.
А за да ти бъдем полезни, дори да не си водиш дневник, можеш да споделяш как се храниш в общата тема за храненето в Зоната или във всяка тема от форума, която те вълнува и по която имаш въпроси.
Маня написа:
Още веднъж, добре дошла и успех в начинанието, което е прекрасно, ако можеш да превърнеш в пътуване за цял живот.
Маня написа:
Добре е, освен форума, да прочетеш всичко в сайта, да прочетеш и книгите на Бари, можеш да си потърсиш и "Соевата Зона", която също е преведена на български и ако си склонна към вегетарианство тя да ти бъде пътеводител.
viktoriqgdimitrova написа:Кога ще започне 2ри тур
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта