И такаааа....буболечките ми теее
последни напътствия за първия ви спортен зонов готски ден
Първо- добре ще е да си записвате всяко хранене на момента, на лист хартия, защо да се товарите да помните всяко едно от 5те хранения, от кое по колко, а вечерта, преди лягане, няма да ви отнеме поввече от 10 минути да докладвате прилежно менюто си, разбира се ако искате да спечелите пчеличка поет
! Само да знаете, че всяка пчеличка ви изстрелва на горе
Резултатите в края на състезанието се определят от спечелените пчелички...така че умнатаааа
Второ- постарайте се да наблегнете на спортните пчелички, че нещо все куцат из състезанията..всякакъв вид натоварване в продължение на 30 минути се смята за пчеличка....ако сте в блок по горните етажи, от днес забравете за асансьора...всяко навеждане из кухнята замествйте с клякане, паркирайте далеч от там където отивате, карайте кучето ви да ходи по-често до тоалетната, за да го изкарвате на вън и да вървите с него
Който няма уреди в къщи, и ако нямате навика да тренирате, просто преди да се изкъпете клекнете по 20-30 пъти за старт преди банята...И да не забравите планка....сега с хранителните нависи ще изграждаме и спортниииии
Няма да се плашите...
Аз, прокурорите и всички от балкона
ще са с вас. Ако някой забележи грешки в другия, които ние сме пропуснали, моля веднага да викате
Трето- много моля да внимавате като кръшкате с мъжките индивиди тук
....все пак ние сме кораб и плуваме в морал, и такива ми ти търтейски залитащи изневери няма да се приемат добре от обществото
И четвърто- казвайте истината и не хитрувайте....в крайна сметка излъганите ще сте самите вие
Това е мили буболечки, на вас успешно зоново Добро и усмихнато утро, а на мен Лека нощ...