Зоново състезание - 3ти тур

Раздел за виртуални зонови състезания, създадени с цел придобиване на правилни хранителни навици.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Зоново състезание - 3ти тур

Мнениеот yana » Вто Фев 13, 2018 9:30 pm

Привет,

Ето го моя доклад:
1. Състезател- yana, 12/02/2018 (вторник) - 9 блока

2. Хранения на ден - задължителни 5
- сутрин – 08:00 ч
- обяд – 14:00 ч
- следобед – 16:30ч.
- вечеря – 19:30 ч
- преди лягане - 23:00 ч.
Заслужих си стриктна пчеличка.

3. Изкушението победи - удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка.

4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка.

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка.

6. Изпита вода- над литър и половина- изпих над 2 литра и си искам водната пчеличка.

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - дайте си ми пчеличката-поет
5 хранения - 2:2:1:3:1 ( общо 9)

Закуска- 08:00 ч
2бмпв: блат за сандивчи - 1 филийка (1 бв + 1/2 бв) + 84гр извара (1 и 1/2 бп) +240 гр домат (1 бв) + 6 маслини (3 бм)

Обяд - 14:00 ч
2 бпмв: зонови кюфтета от тиквички: http://www.vzonata.com/kufteta-ot-tikvichki/

Следобедна закуска : 16:30 ч
1бмпв : 1/2 кофичка кисело мляко(1бпв) + 3 маслини (1мб)

Вечеря : 19:30 ч
3бпвм: Oвесена каша "Мая" (2бпв) + 1/2 кофичка кисело мляко (1бпв) + 9 бадема (3бм)

Вечерна закуска: 23:00 ч.
1бмпв : 100 гр круша (1 бв) + 56 гр извара (1бп) + 3 бадема (1 бм)

8. Днес ссе прибирах пеша от работа 30 мин и си заслужих спортна пчеличка.

9. Днес на издържах 1 мин в планк си искам планкованата пчеличка.

10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой

Хубава вечер,

Яна
Аватар
yana

Жена

Зоната

Мнениеот ТониЕлис » Вто Фев 13, 2018 9:42 pm

1. Състезател- ТониЕлис - 13.02.2018 , 10 блока

2. Хранения на ден - задължителни 5- закуска - 8.30 am , обед -12 pm , следобед -3.30 pm, вечер- 7.00 pm , и преди лягане- 10 pm - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

Закуска - 2БПВМ
1БП - белтъци - 2 бр
1БП -котидж сирене - 56 гр
1БВ - морков - 80 гр
1БВ - ябълка - 100 гр
2БМ - 2/3 ч.л. зехтин

Обяд - 3БПВМ
2БПВМ - огретен с броколи , карфиол и сирене
1БВПМ - чийзкейк - рецепта Зоната

Снак - 1БПВМ
1БПВМ - чийзкейк по зоната

Признавам си греха без бой :pray: Обещах да ви кажа какъв вкус имаше моя грях - 100 гр ябълкова ракия се плъзна по гърлото ми леко и плавно , затопли вътрешностите ми и бузите ми заруменяха :skyle5: Много вкусна беше пустата и ракия , една такава ябълкова , направо като 100 гр въглехидрат .....Беше придружена от 2 кебапчета - изпружени и изпечени мошници , с вкус на зимно -свинско угощение :angel: Всичко това съпроводено от вкусна трушия от моркови , краставички , карфиол и камби :bigsm14: Накрая дойде ред и на тортата , като я сложиха на масата , започна едно Ауууу , Аййй , Въйййй , Брейййй ...А тя - кокетна , нагласена се изпъчила на масата , намазала се с крем , гримирала се с шоколад и се наслаждава на погледите , вперени в нея. Сложиха едно парче пред мен , аз го взех , погледнах го , помирисах го , погалих го с поглед , пратих му въздушна целувка и прошепнах - Сори , не те обичам вече , влюбена съм в друг. Очаквах драма , но той само промълви - Кой е той , новата ти любов :( Аз с усмивка отговорих - Бари , американец е , не го знаеш :skyle5: ......Знам , че е жестоко да разбиеш сърцето на тортата точно в навечерието на Свети Валентин , но го преживя. Подадох я на съседа по маса и той обеща да я обича го гроб :love:

Вечеря - 3БПВМ
100 гр ракия
3БП кебапчета - 2 бр
1БВ - трушия 140 гр на око
2БВ - ечемик сварен на око

Късна хапка

1БПВ кисело мляко - 220 гр
1БМ бадеми - 3 бр

3. НЕ Удържах на изкушенията, и не си заслужих инатеста пчеличка

4. Целия ден не е минал само на благоприятни храни - не си заслужих си зелена пчеличка

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче , заслужих си мерителна пчеличка

6. Изпита вода- два литра - почнах вече да се давя :help1:

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow

8. Днес тренирах : Тибетска Йога 15 минути , разходка в снега с кучетата 2,5 км и мисля , че си заслужих спортната пчеличка. :smdance:

9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , не се задъхвам вече и не треперя и се задържах без да мръдна . Днес продължавам със страничен планк , по 20 секунди на двете страни ,все по-лесно ми става , - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance

10. Мисля , че успях да уловя цели 5-6 пчелички за този ден, и няколко търтея
Аз съм на този свят , но не съм от него
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

село Табашка , област Габрово
Жена

Мнениеот Мечта_8 » Вто Фев 13, 2018 10:19 pm

1. Състезател 8 – Мечта_8 , 13.02.2018
2. Хранения 5: 2 – 3 – 1 - 3 – 1 10 блока /7,30ч—12,30ч-16,30ч-19,30ч-22,30ч/
-стриктна пчеличка
3. Изкушения днес няма – инатеста пчеличка;
4. Деня мина с благоприятни храни – зелена пчеличка;
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- мерителна пчеличка.
6. Изпих над 1,5 литра вода- водна пчеличка;
7. Меню:
Сутрин – 1 Б прясно мляко и кафенце, 1Б зонов мъфин;
Обед – 3 Б зонов миш-маш /сирене, яйце, пипер, лук, домати, зехтин/.
Следобедна закуска: 1 Б зонов мъфин
Вечеря: 2 БП извара, 2 БВ броколи 1 Б кис.мляко, зехтин;
Късна вечеря: 1 Б 2% кис.мляко.
Споделих и очаквам пчеличка –поет!
8. С голям срам :skyle5: споделям, че днес не събрах активи за спортна пчеличка. Моля те Пипи :pray:, не се прицелвай и в левия ми бедър! То и без това и двата бедъра ми се сърдят вече, че не съм им отделила 30 минутки :running:, и стоят едни целулитно настръхнали :scare: и ми се заканват, че както я карам така, това лято море няма да видя :mix15:! Обещавам да се стегна последните два дни от състезанието, за да не бера такъв срам :skyle5: повече!
9. Срещата с мистър Планк –обичайната 1 минута - планковата пчеличка;
10. Според мен днес си хванах 7 пчелички.
Мечта_8 = първа цифра 8 на кантара :-)
Аватар
Мечта_8
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот kiki » Вто Фев 13, 2018 10:31 pm

1.състезател Кики,9 блока,13.02.,Пипи благодаря за разяснението за триците.И да ще преброя пчеличките.Все пак някой да каже мнение за безалкохолната бира,за въглехидрати ли да я броя и колко блока :hm:

2.Хранения за деня,5 СТРИКТНА ПЧЕЛИЧКА

3.Изкушението не победи,ИНАТЕСТА ПЧЕЛИЧКА

4.Благоприятни храни,да,ЗЕЛЕНА ПЧЕЛИЧКА

5.Всички храни измерени,МЕРИТЕЛНА ПЧЕЛИЧКА

6.Изпита вода над 1.5л ВОДНА ПЧЕЛИЧКА

7.Прилежно написано меню,ПЧЕЛИЧКА ПОЕТ :book2:

закуска 1Б,ПАЛАЧИНКА от 19г овесени трици 1 ЯЙЦЕ,половин супена л.авокадо

Обяд 3Б,2 палачинки от 2 яйца ,38г овесени трици,намазани с 1супена лъжица тахан,айрян от 200г кисело мляко 2%

Следобедна закуска 1Б 42г Пражка шунка,240г чери домати,половин с.л.авокадо

Вечеря,84 г крехка пържола,безалкохолна бира,салата от айсберг,домати и 9маслини :salad:

Преди лягане,200г кисело мляко

8.Ходене пеша 8км,СПОРТНА ПЧЕЛИЧКА :running:

9.планк,да, ПЛАНКОВА ПЧЕЛИЧКА :hanginthere:
Общо за деня 8 ПЧЕЛИЧКИ и Пчеличка герой
Аватар
kiki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Re: Зоново състезание - 3 тур

Мнениеот HippoDel » Вто Фев 13, 2018 10:41 pm

:arrow: 1. Състезател- HippoDel, 13.02.2018, вторник, 10 блока
Пипи, това, че боледувам, за сега не ми се отразява на килограмите. Въобще този път, килограмите не вървят особено много на долу. :hm: Слаааба работа. Ама каквото - такова. :bored1:

:arrow: 2. Хранения за деня – 5
10:00 - закуска
13:30 - обяд
16:00 - междинна закуска
18:00 - вечеря
22:30 - късна закуска
заслужих си стриктна пчеличка :smdance:

:arrow: 3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. Ядох от червените храни в таблицата - заслужавам тлъст червен търтей

:arrow: 5. Всичките хранения за деня са претеглени с кантарче и мерителна чашка - заслужих си мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода - над литър и половина(и днес под формата на чай)- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

Закуска 3Б
1БПВ палачинка от трици и яйце
0,5БВ мед
0,5БВ ябълка
2БМ тахан
1БПВМ ябълково кексче

:stupid: Сега забелязах, че имам грешка, липсва ми 1 блок протеини, но не е нарочно. Много бързах сутринта, че се пооспах и нещо съм се омотала. Sorry!

Обяд 2Б
2БП пилешко бяло месце
2БВ печени земна ябълка, морков и корен от магданоз
зеленолистни - не броя
2БМ - авокадо

Междинна закуска 1Б
1БПВМ - ябълково кексче

Вечеря 3Б
3БП – бяло месце от пиленце
зеленолистни - не броя
3БМ зехтин
3БВ тиквеник

Нощна закуска 1Б
1БПВМ - ябъклово пюре с извара, канела и орехче

:arrow: 8. Днес, без много движение и без спортната пчеличка.

:arrow: 9. Не правих планк - без пчеличка.

:arrow: 10. Според мен днес улових цели 5 пчелички и един търтей :angel:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот chern0koska » Вто Фев 13, 2018 11:20 pm

:arrow: 1. Състезател- chern0koskа, 13.02.2018, вторник, 10 блока, разпределени 2:3:1:3:1
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5-
сутрин - 08:05,
обед - 11:30,
следобед - 15:30,
вечер - 20:20, и
преди лягане - предстои около 00:00
Заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

:arrow: 3. Удържах на пук на изкушенията и си заслужих инатеста пчеличка :keff: Днес колежката много държеше да ме почерпи с форнети, ама аз нали съм сериозна и й отказах НЯКОЛКО ПЪТИ! :laugh: Даже вече си гледам готварски клипчета без да ми се прияжда всичко! Ще излезе човек от мене! :msmile4:

:arrow: 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпити вода и чай - над литър и половина- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:
Закуска - Печен бананов крем - 2 БПВ + 4бр кашу - 2БМ
Обяд - 2 цели яйца и 2 белтъка - 3БП + 1 ч.л. зехтин за тигана - 3БМ + 300 гр. мандарини - 3БВ
Следобедна закуска - сусамени бисквитки - 1 БПВМ
Вечеря - Тутманик "Стеф" - 3 БПВМ
Късна вечеря - чаша прясно мляко - 1БПВ + кашу - 1БМ

:arrow: 8. Днес тренирах извървях 7,6 км и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:

:arrow: 9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , изпотих се, задъхах се, разтреперих се, но се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance:

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:

:arrow: 11. Според мен днес улових 8 пчелички и една героиня :angel:
Аватар
chern0koska
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот mimeta » Сря Фев 14, 2018 1:31 am

Пак на път… добре че е киселото мляко. А вчера хумусът и котиджа не беше лошо, само където беше малко.

1. Състезател- Mimeta; 13.2.; 11 блока (2+3+2+3+1) Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!

2. Хранения на ден –
7:15 – 4 белтъка и един портокал.
12:00 – кофичка и половина кисело мляко
16:00 – половин кофичка кисело мляко
19:00 – гръцка салата със сирене
22:00 - чаша прасно мляко
Спазени 5 хранения - стриктна пчеличка.

3. Устоях и си улових инатестата пчеличка

4. Сиренето е мазно, но все пак е приемливо - зелена пчеличка

5. Всичките хранения мерих на грам - мерителна пчеличка!

6. Водна пчеличка

7. Менюто ми е пак бедно :( то затова и напълнях, щото не се храня нормално - пчеличката-поет

8. Днес не тренирах. :(

9. Великото упражнение "ПЛАНК" , днес само веднъж 60 секунди - планкована пчеличка.

10. Струва ми се, че днес улових цели 7 пчели и ни един търтей!
Аватар
mimeta
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Чехия
Жена

Мнениеот Pipilota » Сря Фев 14, 2018 5:57 am

Добро Утрооо :slance: мили, сънени Пчелички! :grouphug: Отворете зонови очички, протегнете нагоре ръчички, че гимнаситка ще правим всички, за да изгоним хормоналните вълнички. :bouquet:

Сега по същество със цели срички :)

Честит празник на всички Влюбени Трифон Зарезанчета, или казано на кратко - на всички Ве Те Зета :laugh4: Днес да се стягате, да не омацате положението, че.....ще има сълзи и сополи пред Пипи и пред кантара после :notagree:

Отават ви още само 2 дена....ама.....недейте да се успокоявате, защото мога да реша да продължа състезанието, без право на обжалване. В зависимост от настроението ми, ще ви уведомя някой ден... :peace1:

Teddy, за 11ти и 12ти - си хвана по 6 бройки в кепчето.

ТониЕлис, :laugh4: аз не знам за моите вдъхновения, ама май здраво съм те заразила..смях се като идиот пред монитора, който ме гледаше със странен поглед. Почувствах се като личност, с леки отклонения, но пък ми хареса :skyle5:
Въхновението, мила ми Тони е като разбойниците. Не знаеш кога ще те нападнат ;) Поне с мен е така. Обича да си играе на криеница с мен. Крие се, когато ми потрябва. Въпреки, че то моето вдъхновение е еднооо, майко мила, по-скоро бих казала, че ме хваща лигата :laugh1: Виж какви идиотщини бълвам на моменти. Мисля си, че това е несъзнателна реакция на мозъка ми да се отървам от стреса и сериозното ми ежедневие, и така просто разпускам. Осъзнавам, че са абсолютни простотии, но по детски някак си ми е забавно :angel:

Цял ден в офиса, клиенти, документи, компютри, гранити, инсталаци, работници, правене на заплати, и какво ли не, от сериозно по-сериозно. Реша да релксна, скоча до фейса, и там в групата едни сериозни въпроси, да внимаваш да не обидиш тоз - оня (в повечето случай неуспешно), решиш да почетеш новини- там пък други депресии :stupid: кой кого заклал или изял,,кой умрял и т.н :bored1: И така, като се прибера и си вляза тук в моето гнезденце и отпускам всичкия този стрес като отпушен балон.

Иначе истинската ми муза е съвсем друга. Обожавам я когато дойде, защото с нея двете пишем истински стихове, играем и жонглираме с думи и летим в други глактики. Обожавам ги тези моменти, макар и редки!

Айде стига за моето вдъхновение, продължавам с вас.

Тони, разбирам, че си съгрешила, и така ми се иска да те навикам яко :bigsm55: обаче понятието "селската кръчма" ме разтапя. Така мило ми звучи, а и след този абсолютно депресиращ доклад няма как да повиша дори леко тон. Размекнах се като пластелин на радиоктивно слънце! Какъв роман!...Какъв патос! Каква захаросана любов в очите на тортата, и какво серийно хладнокръвие в твоите вени...Какъв сюжет, какъв сценарист Господи!. :pray:
Това сериала "Торта от любов" ли е ? Дали нашите ще тръгнат да го превеждат. Дано да сложат по-бързо субтитри, че така уча турски по-лесно. Охх, искам и аз да съм влюбена...балзе ти! Севиорум джанъм, Бен чок севиорум ...ферщеен зи? :bigsm43: :skyle12: Мучо тенк ю, мучооо....ох, развълнувах се, и полиглотските ми клетки от мозъка се преплетоха. Извинете! :skyle5:

Получаваш :rpeper: :rpeper: :rpeper: цели 3 чушки, за най-добър депресиращ доклад :Hello: За сега де, щото не се знае утре кой какъв роман ще издаде.
Завършваш деня с два търтея -един лаком и един червен и 6 пчелички :bouquet:

Ivka_94 и ти получаваш така ценната награда Златен скукнс....уупс, исках да кажа червена чушка :rpeper: за опит за депресиращо признание от вчера. Бравус, така с упоритост се стига до сърцето на съдията. Обаче с тези признания рискувате да станете мишена на някоя от пчеличките-вещици тук и да ви направят още по-силно заклинание :withchy: с 13 капки бром вътре в казана! Внимавайте! :but:
Завършваш с 8 + 1 за днес

Nikka, и ти си отличничка днес. За целината в пюрето- каква е - селъри ли, или глава целина ? А за баничката - това същата рецепта ли е ?
Завършваш с 8+1 :bouquet:

yana, бравус Янче, много се гордея с теб. Ама наистина много. Днес вече трети ден си пълна отличничка, и това ме радва много. И сподели какво става с новите открития, които щеше да търсиш за твоя инсулинов проблем. 8+1 :hug:

Мечта_8, какво си направила, каквоооо :study1: ? Не учиш ли? Не знаеш ли за спорта, колко е полезен срещу настръхнал целулит! Думи нямам, думи...пффффф. Сега вече можеш да изтръгнеш копчето F1 от калвиатурата....пфффф
Завършваш със седем бройки ! :hugs1:

kiki, тая безалкохолната бира я разкарай. Научи се да пиеш само вода и чай без добавки. С времето ще свикнеш, и при първата сладка напитка ща ти призлява от гадост. Повярвай ми. :but: Иначе си отличничка днес...явно бая си се подпалшила от заклинанието, и вече 6 ти пореден ден си отличник! БравусТ :bouquet:

Хипчо, за половината лъжичка мед няма да ти дам червен търтей, защото ти си болничка още :sadconv: и това не се наказва в такива случай. Завършваш деня с цели 6 пчелички :hug:

chern0koska, ти четвърти ден си отличник, давай така още един ден и си приготви големия кеп за пчелата Дебеланка :yess: 8+1 :love:

mimetКa, бравус! Не се отказваш...като малкия Мук си значи с тия бързите пътувания :runfun: обаче си желязна. :hug: Завършваш със 7 пчелички

Теди и Максима липсват днес....колко неизвинени имат тези двете калпазанки :stupid: Утре ще свикам на събрание пчелния съвет, ще искам намалено поведение за двете, и евентуално посещение в детска пчелогогическа стая. Всъщност, за Теди си мисля, че е най-добре да бъде преместена в интерната "Трътльо Търтейски" в подножието на Рила планина. Този за сега е най-строгия интернат на територията на Пчелна Република България!
Ще видим, утре ще се вземе решение!
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Maxima - Ralito » Сря Фев 14, 2018 7:54 am

1. Maxima - Ralito, 13.02.2018, вторник, 8.5 блока
9:00 закуска - 2 Б
13:00 обяд - 3Б
без междинна закуска
20:00 - вечеря 3.5 Б
без късна закуска
Не заслужих стриктна пчеличка

3. Удържах напук на изкушениятаи и си заслужих инатеста пчеличка
4. През целия ден не съм яла от червените храни в таблицата - заслужих зелена пчеличка
5. Всичките хранения за деня са претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка.
6. Изпита вода- около литър и половина - хванах водната пчеличка
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - дайте си ми пчеличката-поет

Закуска - ябълково-какаово мъфинче - 2 МПВБ

Обяд - 3 Б
мусака с тиквички, кайма, овес и заливка + 2 лъжици кис. мляко, не броя

Вечеря 3.5Б
3.5 Б салата капрезе
2.5 ВБ - 600 гр.
3.5 ПБ 125 гр. Моцарела Лайт
3 МБ 2/3 чл зехтин
сух босилек за вкус
1/2 от 60 мл. червено вино

8. не стигна време за спорт - няма спортната пчеличка
9. Нямам планкова пчеличка
10 Само 5 пчелички днес :(
Аватар
Maxima - Ralito

Жена

Мнениеот Maxima - Ralito » Сря Фев 14, 2018 9:20 am

Пипи, трябва да издадеш книга с всички коментари на състезателите :laugh1: Оправяш му настроението за деня :yess:
Аватар
Maxima - Ralito

Жена

Мнениеот ТониЕлис » Сря Фев 14, 2018 10:44 am

[quote="Pipilota"
Охх, искам и аз да съм влюбена...балзе ти!

Добро утро и от моя кошер бззззз бззззз , благодаря за чушките :yess:

Ох Пипи , не ми казвай , че не си влюбена :th: Кой тук не е влюбен в Бари :angel: А ти си влюбена и в Газелот , това го чух от твоята уста :love:
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот Мечта_8 » Сря Фев 14, 2018 12:21 pm

Аааа, в Газилот сме влюбени доста хора..... :bigsm43:
А сега като се поогледах установих, че повечето сте си дефинирали пола, а аз съм се вмъкнала като някой джендър във форума :laugh1: , как се е получило така , не знам :doNotKnow:
Аватар
Мечта_8
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Мечта_8 » Сря Фев 14, 2018 4:03 pm

Обещах на Пипи да не минавам метър с едно куплетче, та реших, че е крайно време преди да се разлетим след финала, да споделя тук какво ме напира:

Тони състезание спомена,
и Пипи мигом ни събра.
Рече ясно тя пред всички
състезателни зоно-пчелички:

„Заветите на Бари вий тачете,
С боклуци хич не се тъпчете,
С търтеи не мърсувайте!
И по-честичко спортувайте!“

Ивка, Максима и Яна
Взеха новичка премяна.
Кики зоново лавира,
цака ни с безалкохолна бира.

С честна кошерска Миметка
преценява всяка сметка,
всеки нейн зонов блок
изчислен е чак до дроб!

Никка зарови се в талаша,
но под секрет ще ви кажа:
С хронометъра следи
Планка колко ще държи.

Кефи ме и Тони Елис,
дето воля тя намери
тортата си да прибута
някой друг да си я хрупа!

Чернокоска, таз хитруша,
правилата явно слуша
тя си празника избута,
търтеи за да не натрупа!

Само Хиподел горката,
наобикаля все кревата,
защото повечето дни
вирус някакъв мори!

Теди, Кики, абе ..всички
Мили зонови пчелички,
Аз Мечта ще ви призная-
Тъжно ми е, че сме в края.
Аватар
Мечта_8
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Ivka_94 » Сря Фев 14, 2018 8:44 pm

Честит Трифон Зарезан! Честит Свети Валентин! Честита сряда! хахахахахах

Дойде време за днешния отчет! За мен беше без съгрешения, устоях напук на руйното вуно и мезетата!

Та така.....

1. Състезател- ivka_94, 14.02.2018 сряда, 10 блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!

2. Хранения на ден - задължителни 5,
сутрин – 7,30 - 2 бл
обед –12,30 – 3 бл
следобед -16,30 - 1 бл
вечер – 18,30 - 3 бл
преди лягане - около 22 1бл
Заслужих си стриктна пчеличка

3. Нямам изкушения днес и си извоювах инатеста пчеличка

4. Всички храни, които изядох, са зелено-оранжеви, т.е. разрешени и така май и тази пчеличка я хванах – зелената

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.

6. Изпита вода- около 3 литра и си завоювах водната пчеличка.

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- дайте си ми пчеличката-поет

Закуска – 2блока - 220 гр.кисело мляко, 56 гр обезмаслена извара, 2 орехчета, ½ портокал

Обяд –3 блока - 150гр. Варен картоф, 84 гр крехко свинско и 9 маслини

Следобедна закуска – 1 бл – капучино с 6 фъстъка

Вечеря – 3 блока – 84 гр.крехко свинско месце / 3БП/ , 180гр гъби / ½ БВ/, 70 гр. Печена чушка/ ½ БВ/ 100 гр варен картоф /2БВ/ и 9 маслини/3БМ/

Късна вечеря - 56 гр. Обезмаслена извара Пилос и ½ портокал и 1 орехче

8. Около 2 км пеша и имам спортната пчеличка.

9. 1 минута Планк" , и затова спечеля планкована пчеличка.

10. Успях да уловя цели 8пчелички за този ден и май няма търтеи според мен ….
Аватар
Ivka_94

Жена

Мнениеот ТониЕлис » Сря Фев 14, 2018 9:26 pm

1. Състезател- ТониЕлис - 14.02.2018 , 10 блока

2. Хранения на ден - задължителни 5- закуска - 8.30 am , обед -12 pm , следобед -3.30 pm, вечер- 7.00 pm , и преди лягане- 10 pm - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

Закуска - 2БПВМ - палачинки
1БП - белтъци - 2 бр
1БП - извара - 56 гр
1БВ - нахут - 40 гр
1БВ - зоново сладко череши - 8 бр
2БМ - 6 бадема

Обяд - 3БПВМ
2БПВМ - огретен с броколи и карфиол
1БВП - цедено мляко - 100 гр
1БВ - череши от зонов компот - 8 бр
1БМ- маслини - 3 бр

Снак - 1БПВМ
1БПВМ - чийзкейк

Вечеря - 3БПВМ
2БПВМ - огретена броколи , карфиол
1БПВ - кисело мляко - 220 гр
1БМ - маслини - 3 бр

Късна хапка

1БПВ кисело мляко - 220 гр
1БМ бадеми - 3 бр

3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка :mrgreen:

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче , заслужих си мерителна пчеличка

6. Изпита вода- два литра - почнах вече да се давя :help1:

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow

8. Днес тренирах : Тибетска Йога 15 минути , кростренажор 2,5 км / добре , че е той в такива сиви и облачни дни да ме спаси / и мисля , че си заслужих спортната пчеличка. :smdance:

9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , не се задъхвам вече и не треперя и се задържах без да мръдна . Днес продължавам със страничен планк , по 30 секунди на двете страни ,все по-лесно ми става , - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance

10. Мисля , че успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот kiki » Сря Фев 14, 2018 9:27 pm

Честит Празник! Трифон Зарезан или Св.Валентин!
1.Състезател Кики,14.02 9блока

2.Хранения за деня 4,НЕ стриктна пчеличка

3.НЕ устоях не изкушението,не става любовен (винен ) празник на вода или чай

4.приемливи храни,не.,откакто в състезанието виното се смята за "грях" :th:

5.Всички храни измерени,да МЕРИТЕЛНА ПЧЕЛИЧКА

6.Изпита вода над 1.5л ВОДНА ПЧЕЛИЧКА

7.Прилежно написано меню ПЧЕЛИЧКА ПОЕТ
Закуска 1Б ПАЛАЧИНКА от 1яйце половин лъжичка тахан,19г овесени трици

Обяд 3Б 180г Котидж лайт от Лидл,18 фъстъка,120г нахут смлян в Нутрибулет

Следобедна закуска ПАЛАЧИНКА 1 ЯЙЦЕ, 19г овесени трици ,1/2 л.тахан

Вечеря 1 пилешко шишче,28г сирене,3чаши червено вино ,салата ,не я броя

8./4км пеша СПОРТНА ПЧЕЛИЧКА