Добро Утрооо
мили, сънени Пчелички!
Отворете зонови очички, протегнете нагоре ръчички, че гимнаситка ще правим всички, за да изгоним хормоналните вълнички.
Сега по същество със цели срички
Честит празник на всички
Влюбени
Трифон
Зарезанчета, или казано на кратко - на всички Ве Те Зета
Днес да се стягате, да не омацате положението, че.....ще има сълзи и сополи пред Пипи и пред кантара после
Отават ви още само 2 дена....ама.....недейте да се успокоявате, защото мога да реша да продължа състезанието, без право на обжалване. В зависимост от настроението ми, ще ви уведомя някой ден...
Teddy, за 11ти и 12ти - си хвана по 6 бройки в кепчето.
ТониЕлис,
аз не знам за моите вдъхновения, ама май здраво съм те заразила..смях се като идиот пред монитора, който ме гледаше със странен поглед. Почувствах се като личност, с леки отклонения, но пък ми хареса
Въхновението, мила ми Тони е като разбойниците. Не знаеш кога ще те нападнат
Поне с мен е така. Обича да си играе на криеница с мен. Крие се, когато ми потрябва. Въпреки, че то моето вдъхновение е еднооо, майко мила, по-скоро бих казала, че ме хваща лигата
Виж какви идиотщини бълвам на моменти. Мисля си, че това е несъзнателна реакция на мозъка ми да се отървам от стреса и сериозното ми ежедневие, и така просто разпускам. Осъзнавам, че са абсолютни простотии, но по детски някак си ми е забавно
Цял ден в офиса, клиенти, документи, компютри, гранити, инсталаци, работници, правене на заплати, и какво ли не, от сериозно по-сериозно. Реша да релксна, скоча до фейса, и там в групата едни сериозни въпроси, да внимаваш да не обидиш тоз - оня (в повечето случай неуспешно), решиш да почетеш новини- там пък други депресии
кой кого заклал или изял,,кой умрял и т.н
И така, като се прибера и си вляза тук в моето гнезденце и отпускам всичкия този стрес като отпушен балон.
Иначе истинската ми муза е съвсем друга. Обожавам я когато дойде, защото с нея двете пишем истински стихове, играем и жонглираме с думи и летим в други глактики. Обожавам ги тези моменти, макар и редки!
Айде стига за моето вдъхновение, продължавам с вас.
Тони, разбирам, че си съгрешила, и така ми се иска да те навикам яко
обаче понятието "селската кръчма" ме разтапя. Така мило ми звучи, а и след този абсолютно депресиращ доклад няма как да повиша дори леко тон. Размекнах се като пластелин на радиоктивно слънце! Какъв роман!...Какъв патос! Каква захаросана любов в очите на тортата, и какво серийно хладнокръвие в твоите вени...Какъв сюжет, какъв сценарист Господи!.
Това сериала "Торта от любов" ли е ? Дали нашите ще тръгнат да го превеждат. Дано да сложат по-бързо субтитри, че така уча турски по-лесно. Охх, искам и аз да съм влюбена...балзе ти! Севиорум джанъм, Бен чок севиорум ...ферщеен зи?
Мучо тенк ю, мучооо....ох, развълнувах се, и полиглотските ми клетки от мозъка се преплетоха. Извинете!
Получаваш
цели 3 чушки, за най-добър депресиращ доклад
За сега де, щото не се знае утре кой какъв роман ще издаде.
Завършваш деня с два търтея -един лаком и един червен и 6 пчелички
Ivka_94 и ти получаваш така ценната награда Златен скукнс....уупс, исках да кажа червена чушка
за опит за депресиращо признание от вчера. Бравус, така с упоритост се стига до сърцето на съдията. Обаче с тези признания рискувате да станете мишена на някоя от пчеличките-вещици тук и да ви направят още по-силно заклинание
с 13 капки бром вътре в казана! Внимавайте!
Завършваш с 8 + 1 за днес
Nikka, и ти си отличничка днес. За целината в пюрето- каква е - селъри ли, или глава целина ? А за баничката - това същата
рецепта ли е ?
Завършваш с 8+1
yana, бравус Янче, много се гордея с теб. Ама наистина много. Днес вече трети ден си пълна отличничка, и това ме радва много. И сподели какво става с новите открития, които щеше да търсиш за твоя инсулинов проблем. 8+1
Мечта_8, какво си направила, каквоооо
? Не учиш ли? Не знаеш ли за спорта, колко е полезен срещу настръхнал целулит! Думи нямам, думи...пффффф. Сега вече можеш да изтръгнеш копчето F1 от калвиатурата....пфффф
Завършваш със седем бройки !
kiki, тая безалкохолната бира я разкарай. Научи се да пиеш само вода и чай без добавки. С времето ще свикнеш, и при първата сладка напитка ща ти призлява от гадост. Повярвай ми.
Иначе си отличничка днес...явно бая си се подпалшила от заклинанието, и вече 6 ти пореден ден си отличник! БравусТ
Хипчо, за половината лъжичка мед няма да ти дам червен търтей, защото ти си болничка още
и това не се наказва в такива случай. Завършваш деня с цели 6 пчелички
chern0koska, ти четвърти ден си отличник, давай така още един ден и си приготви големия кеп за пчелата Дебеланка
8+1
mimetКa, бравус! Не се отказваш...като малкия Мук си значи с тия бързите пътувания
обаче си желязна.
Завършваш със 7 пчелички
Теди и Максима липсват днес....колко неизвинени имат тези двете калпазанки
Утре ще свикам на събрание пчелния съвет, ще искам намалено поведение за двете, и евентуално посещение в детска пчелогогическа стая. Всъщност, за Теди си мисля, че е най-добре да бъде преместена в интерната "Трътльо Търтейски" в подножието на Рила планина. Този за сега е най-строгия интернат на територията на Пчелна Република България!
Ще видим, утре ще се вземе решение!